Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet meghódítani egy fiút? 16/L
Figyelt kérdés
2010. febr. 21. 13:51
1/7 anonim válasza:
Sok támpontot adsz :D
Kössz :D
Írj légyszivek konkrétumokat és megpróbálok válaszolni 17/F
2/7 anonim válasza:
Beszélgetést kedvezményezel, szépen kedvesen mosolyogsz, szemébe nézel, mellette még csinosan is vagy öltözve (k*rvásan kihívóan azért nem kell). Rendszeresebben csinálod szerintem sínen lehetsz. Persze csak képletesen:D
3/7 A kérdező kommentje:
pár hete ismerkedem egy fiuval aki az osztálytársam haverja együtt fociznak egy csapatban és érdeklődik felőlem. pár hete msnezünk pénteken egy szorakozohelyen leszünk és ott találkozunk először milyen jo tanácsok vannak amikell bisztos leveszem a lábárol...magamat fogom adni de mégis?:) hogy lehet titeket elvarázsolni?:)
2010. febr. 21. 14:03
4/7 anonim válasza:
Hát én tudok egy tuti módszert:
1. Odamész hozzá, és kelleted magad
2. Leszopod - Ennek még örülni is fog, sőt meghódítod ha jól csinálod! EZ TUTI! És ez nem kamu válasz, ez tényleg így van.
5/7 anonim válasza:
Én pl. nem szeretem a túlságosan kényeskedő lányokat. Ha meginna velem egy lány egy sört és böfögne egy nagyot asszem felfigyelnék rá:D
Persze, asszem nem sokan osztják a véleményemet:)
6/7 anonim válasza:
14:11
én is felfigyelnék rá de jó kiröhögnék és esélyes hogy ott hagynám :)
7/7 anonim válasza:
figyelj rá oda, érdeklődj iránta, kedveskedj ne az legyen a cél hogy járjatok hanem hogy megismerd. és ne legyél könnyű préda mert úgy nem vagy érdekes... vonzóbb az akit nehezebb megszerezni... :))
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!