Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet elcsábítani egy fiut vagy is meghodítani mert jól jönne?
Ez rengeteg mindnetől függ ám!
1.Tetszel/szimpatikus vagy Neki?Ennek mutatta már jeleit?Ugyanis ha nem,akkor abszolút esélytelen.
2.Van kapcsolata,van valakije?Ha igen,eleve Te húzod a rövidebbet,hiába szeretnéd a srácot.Ez szinte törvény.Még akkor is,ha sikerül megszerezned,mert utána Te is el fogod veszíteni,tök könnyen.
3.Te mutattad már Felé annak a jeleit,hogy tetszik?Néma gyereknek anyja se érti a szavát.
4.Ismeritek egymást,jóban vagytok,van beszélő viszony?
Nah,ha ezek közül igaz több állítás is,akkor lehet esélyed.Akkor kezdj egyáltalán bele.Hogy hogyan,az csak Rajtad múlik,de fontos,hogy barátilag közelíts a kiszemelt felé,építsetek ki egy jó haveri kapcsolatot,és ha megvan a vonzalom is,arra már építhetsz.Amúgy erre nincs recept.Egyénfüggő,ki mire bukik.Alaposan ki kell ismerned,akit szeretnél meghódítani.Mik a gyengéi,mit szeret,mi vonzza egy csajban.
Én fiú vagyok, de nem tudnám leírni neked, néhány mondatban, hogy mi az, amivel el tudnál csábítani.
Mindenképpen kölcsönösnek kell lennie a közeledésnek, tehát ha például tetszenék neked és te is nekem, akkor sima ügy. De ha például nem tetszenél nekem és úgy próbálnál elcsábítani, akkor nem járnál sikerrel.
Ez ilyen bicikli, nincs tuti recept.
F/23
mekkora a tétje ? :D
meg hány éves vagy ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!