Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek meghódítani könnyebb vagy visszahódítani?
Azt is írjátok le,hogy miért!
(Ne pontozzátok le egymást!Nincsenek rossz válaszok!)
Ez érdekes kérdés..
Gondolhatnánk azt, hogy meghódítani könnyebb, mert akkor még nem ismered (jobbik esetben) a másik rossz tulajdonságait, míg egy szakítás után még benned vannak azok a sérelmek, amik okozták a szakítást.
Viszont a visszahódítani talán azért könnyebb, mert akkor van valami érzelmi alapja a dolgoknak, még benned vannak a régi szép emlékek stb., ami nincs akkor, amikor még ismerkedsz..
Szóval ezt összevetve én nem tudnék dönteni. Pártól, a szakítás okaitól és helyzettől is függhet.
Első vagyok.
Szerintem azért meghódítani, mert akkor még ő nem ismer, nem törődik a hibáiddal, szakítás okaival.
Visszahódításnál meg van az érzelmi alapod stb. de akkor még erősen élnek az illetőben a hibáid...
Hmm... szempont függvénye.
Ha a technikát nézzük, visszahódítani, hiszen már ismered a másikat annyira, hogy tudd, mivel lehet levenni a lábáról, ugyanakkor az illető ilyenkor tele van sérelemmel és keserűséggel, ami meghódítás esetén nem áll fenn, így nagyobb eséllyel fogja beadni a derekát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!