Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vékony testalkat 19/f Micsináljak?
Vékony a testem nagyon genetikailag örököltem szüleimtől vékonycsontozatu is vagyok de viszont jóképű.És hiába probálok csajokkal összejönni ők azt mondják h tul vékony vagyok és hogy nekik biztonságra van szükségük!Micsináljak?
Hiába edzek,gyúrok nem vagyok erősebb,szedjek tömegnövelőt?Gyengének is érzem magam,meg gerincferdülésem is van nem kicsit!Bocsi a helyesírási hibákért!!várom a válaszokat
találj egy normális csajt, én is vékony vagyok, boldog kapcsolatban élek, de van testépítő ismerősöm, aki nem talál senkit.
A lényeg:
légy határozott
légy humoros
légy kedves (de ne túl)
ennyi.
Figyelj a lényeg, akármit írt bárki az a lényeg hogy, ha edzel és nem hízol az mindig azt jelenti hogy nem eszel eleget, a lényeg ha eleget ennél akkor vagy meghíznál vagy izmosodnál de ha nem hízol sehogyse akkor azt jelenti nem eszel eleget, ha nem hiszel nekem olvasd el ezt az oldalt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!