Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vékony testalkat 19/f Micsináljak?
Vékony a testem nagyon genetikailag örököltem szüleimtől vékonycsontozatu is vagyok de viszont jóképű.És hiába probálok csajokkal összejönni ők azt mondják h tul vékony vagyok és hogy nekik biztonságra van szükségük!Micsináljak?
Hiába edzek,gyúrok nem vagyok erősebb,szedjek tömegnövelőt?Gyengének is érzem magam,meg gerincferdülésem is van nem kicsit!Bocsi a helyesírási hibákért!!várom a válaszokat
Szerintem felesleges kondizni járni, meg hízókúrát tartani... Egyszerűen eddig nem akadtál össze olyan csajokkal, akiknek a vékony srácok jönnek be... Mert van ám ilyen is;)
18L
"D-anabol 250darab meg 10 ampulla dekadurabolin csodákraképes."
"ja, beutalót a sebészetre májtranszplantációra :D"
Ez nem így van, ez még kevés is, rendes kúra nem így kezdődik, ez semmire nem elég, én is nyomok sok mindent, és semmi bajom, okosan kell, meg van aki figyel rád ennyi.
13:56
Az tök jó csak az a baj hogy ritkán találni olyat akinek pont az átlagnál vékonyabbak tetszenek :)
Koksz kezdőként eszedbe ne jusson.
Kajálj és eddz normálisan, ami kell az elinduláshoz, megtalálod itt:
www.body.builder.hu
Olyan nincs, hogy valaki genetikailag nem tud izmosodni(hízni)!
169cm vagyok és 60kg.
Köszönöm az eddigi válaszokat mindenkinek:)
Hát képet nem rakok fel de ha felveszel msn-re akkor küldök képet.
norbi910215@hotmail.com
hát...barátkozz meg vele mondjuk. tudom hogy ezt így könnyű mondani és talán hiába is próbálkozol, nem fog menni. de hidd el meg lehet látni ennek a jó oldalát is és olyan önbizalmad lehet vele, amitől megvesznek érted a lányok, ettől pedig tovább nőhet az önbizalmad, szóval.. ki lehet ebből jól is jönni, ha hiszed ha nem. tudom jól, mert az én barátom is vékony, olyan alkat, az arca is meg minden, kicsit olyan szép lányos arcú, ráadásul hosszúhajú is, nem is nagyon magas. olyan törékeny, ami nekem ugyan nem nagyon tűnik fel mellette mert én is pont ilyen alkatú lány vagyok, de mások meg szokták jegyezni. szóval összeillünk ^^ és hát mielőtt összejöttünk (merthogy erre sokat kellet várni de ez egy másik sztori), akkor is egy csomó csaj csorgatta a nyálát utána. még olyanok is akik mellett pedig inkább ő nézett volna ki lánynak az arca meg az alkata miatt, nem pedig a csaj. na már amióta együtt vagyunk előttem azért nem annyira szokták hangoztatni pl a barátnőim hogy mennyire bejön nekik, dehát ez van. persze mindig megvolt az önbizalma is hozzá, ami nyilván nem azt jelenti hogy beképzelt vagy ilyesmi, csak tudja hogy jól néz ki. az adottságai pont illenek a stílusához is. szóval hidd el nyugodtan hogy te sem vagy semmivel hátrányosabb helyzetben a lányoknál, mint az izomkolosszusok.
de az önbizalom az fontos, az kell.
20/l
Akkor annyira nem is vagy vékony, szerintem a magasságodhoz jó.Egyik exbarátom pl 175 cm körül volt és 63 kg, úgyhogy szerintem jó.
L18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!