Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vékony testalkat 19/f Micsináljak?
Vékony a testem nagyon genetikailag örököltem szüleimtől vékonycsontozatu is vagyok de viszont jóképű.És hiába probálok csajokkal összejönni ők azt mondják h tul vékony vagyok és hogy nekik biztonságra van szükségük!Micsináljak?
Hiába edzek,gyúrok nem vagyok erősebb,szedjek tömegnövelőt?Gyengének is érzem magam,meg gerincferdülésem is van nem kicsit!Bocsi a helyesírási hibákért!!várom a válaszokat
Szia!
Az én barátom is vékony, neki is hasonló gondjai vannak. De már sikerült felszednie pár kilót az utóbbi hónapokban, ő is 19. Lehet te is későn érő típus vagy, majd nálad is beindul nyugi;) Azt tudom még javasolni, hogy egyél többet, pl. kenyérből (az hízlal). A barátom is ezzel próbálkozott:)
Sok sikert;)
18L
"D-anabol 250darab meg 10 ampulla dekadurabolin csodákraképes."
ja, beutalót a sebészetre májtranszplantációra :D
Szerintem nem mindenkit zavar a dolog, vannak lányok is hasonló helyzetben, akik nem tudnak hízni és vékonyak, ők biztos megértik a helyzetedet.
L18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!