Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vékony testalkat 19/f Micsinál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vékony testalkat 19/f Micsináljak?

Figyelt kérdés

Vékony a testem nagyon genetikailag örököltem szüleimtől vékonycsontozatu is vagyok de viszont jóképű.És hiába probálok csajokkal összejönni ők azt mondják h tul vékony vagyok és hogy nekik biztonságra van szükségük!Micsináljak?

Hiába edzek,gyúrok nem vagyok erősebb,szedjek tömegnövelőt?Gyengének is érzem magam,meg gerincferdülésem is van nem kicsit!Bocsi a helyesírási hibákért!!várom a válaszokat

2010. febr. 21. 13:11
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
tán egyél rendesen... járj kondiba stb
2010. febr. 21. 13:12
 2/24 anonim ***** válasza:
és nem gyúrsz hiába, csak túl hamar feladod...
2010. febr. 21. 13:12
 3/24 anonim ***** válasza:
egyél csak tömegnövelőt , és mellette gyurjál
2010. febr. 21. 13:13
 4/24 anonim ***** válasza:
Járj mekibe, minden nap 2 nagymenü, és egy hónap múlva jó is leszel:)
2010. febr. 21. 13:17
 5/24 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én barátom is vékony, neki is hasonló gondjai vannak. De már sikerült felszednie pár kilót az utóbbi hónapokban, ő is 19. Lehet te is későn érő típus vagy, majd nálad is beindul nyugi;) Azt tudom még javasolni, hogy egyél többet, pl. kenyérből (az hízlal). A barátom is ezzel próbálkozott:)

Sok sikert;)

18L

2010. febr. 21. 13:18
 6/24 anonim ***** válasza:
szerintem egy hét McDonald's-os élet(reggeli ebéd vacsora) és lesz ott háj bőven! :D
2010. febr. 21. 13:19
 7/24 anonim ***** válasza:
Tömegnövelő, fehérje, aminó szirup, sok kaja. és vezesd be a folyamatos gyúráást.
2010. febr. 21. 13:26
 8/24 anonim ***** válasza:

"D-anabol 250darab meg 10 ampulla dekadurabolin csodákraképes."

ja, beutalót a sebészetre májtranszplantációra :D

2010. febr. 21. 13:27
 9/24 anonim ***** válasza:
50%
Nekem is hasonló problémám van, voltak néhányan a családban akik vékonyak voltak de mostmár nem azok, akár mennyit eszek egy dekát sem tudok felszedni, mindennel próbálkoztam (majdnem) ami állítólag hízlalhat valamennyit mint pl béres csepp, magneb6, poliB, de sem az étvágyam sem a sújom nem lett tőle több csak fölös pénz kidobás volt :S
2010. febr. 21. 13:41
 10/24 anonim ***** válasza:

Szerintem nem mindenkit zavar a dolog, vannak lányok is hasonló helyzetben, akik nem tudnak hízni és vékonyak, ők biztos megértik a helyzetedet.

L18

2010. febr. 21. 13:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!