Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme egyáltalán a Tindernek?
Kipróbáltam, használtam kb. 1 hónapig, 500 jobbra húzásból összesen 10 volt match.
25/f
Utána olvastam a Tinder algoritmusnak, hogy kb. hogyan működhet, és azt a következtetést lehet levonni, mint a mai gazdasági helyzettel kapcsolatban:
aki szegény volt, az még jobban szegény lesz, aki pedig gazdag, az még több vagyon szerez (ergo teljesen egyenlőtlen a rendszer) Csomó olyan mechanizmus van beépítve a rendszerbe, hogy direkt kevésszer ajánljon téged. Ha az elején nem tudott valaki sok matchet behúzni (az első pár napban), annak gyakorlatilag vége a karrierjének, mert folyamatosan hátrébb esik a rangsorban.
Szerintem egy rakat szar, normális nőt még nem találtam. Meg vidéken lakom beállítom a km-t az BP-re visz azt az meg közel 300km tőlem...
23/F rib ancok meg menő gyerekeknek persze biztos beválik.
Egy mocskos egy alkalmazás, észrevettétek mennyi szép nő van rajta, csúnya meg 10%.
Na velem is ez a helyzet az elején volt pár match, de azóta semmi. töröltem magam majd újból felraktam és ismét lett.
osztom a gazdag vs szegény vitát ez valóban igaz.
Meg nekem igazán profi képeim vannak fent, és mégse akad egyetlen normális csaj se :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!