Mi értelme a Tindernek úgy ha nem írnak rám?
tegnap regiztem, van kb 20 matchem, de abból még aki rámírt (2 ember) se válaszolt a válaszomra :D persze nem baj ha nem akar velem beszélni, de akkor miért szivecskézett? :D
(meg nyilván én is rájuk írhatnék, de azért jobb lenne ha ők:D)
20L
Minden tinderes kérdésnél kell egy zseni aki megkérdezi mi az a tinder. De rohadtul unalmas már...
Na, de a kérdésnél maradva.
Lássuk csak. Én több lányra is ráírtam már, a többség viszont nem válaszolt. Ez van, ti csajok is ugyanúgy hibásak vagytok ebben is.
És egyébként igen, nyugodtan írhatna a másik fél is. Nem azért nem írok rá egy csomó lányra, mert nem merek, hanem
mert speciel vannak dolgaim napközben, munka stb, nem tudok rajta lógni egyfolytában. Most egyelőre azokra koncentrálok akikkel már elindult a beszélgetés, mert, ha az összes matchemmel elkezdeném szerintem követni se tudnám. De, ha adott esetben rám írna valaki nyilván válaszolnék, lehet nem azonnal a fenti okok miatt, de valamikor biztos.
Most volt nemrég egy match egy lánnyal, eléggé bejött, de egy vagy két napig nem írtam aztán hopp el is tűnt a match. Pedig tervben volt, hogy írok neki. Hiába, az a hülye női büszkeség...
Egyébként aki kb 5 nap után se ír vissza azt törlöm a francba.
Sokan oda se néznek, csak nyomkodják az igent, és az egyezések közül válogatnak. Tehát azért nem írnak mert dagi vagy.
Amúgy ha nem lenne minden nő beképzelt, akár te is írhatnál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!