Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most számíthatok szexre vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most számíthatok szexre vagy csak viccel?

Figyelt kérdés

A barátom hamarosan hazajön Németországból. Összeveztünk, erre azt mondta, hogy kiengesztelhetem, de csak akkor, ha azt tesz velem, amit ő akar. amikor régebben ilyeneket mondott, általában fagyizni vitt.

Viszont most, hogy nagykorú lettem, és szerinte nem jelenthetem fel kiskorú bántalmazásért számithatok szexre? :/

én 18/l ő 19/f

2015. ápr. 16. 23:49
 1/9 anonim ***** válasza:
Ez most komoly?
2015. ápr. 16. 23:54
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

... ez nagyon szar

milyen barátod van neked??

2015. ápr. 17. 00:04
 3/9 anonim ***** válasza:
86%
Lehet,hogy elvisz betonozni.Most,hogy nagykorú lettél már dolgoztathat.
2015. ápr. 17. 00:05
 4/9 anonim ***** válasza:
Magyarországon 14 év a beleegyezési korhatár, úgyhogy nem értem hogy mit számít hogy 18 lettél. Ha valóban bántalmazna akkor meg ígyis-úgyis feljelenthetnéd. Nem értem az egész kérdést.
2015. ápr. 17. 00:17
 5/9 anonim ***** válasza:
Miért meg akar verni?Attól izgul fel?
2015. ápr. 17. 00:20
 6/9 anonim ***** válasza:

"amikor régebben ilyeneket mondott, általában fagyizni vitt"

örülj neki, hogy nem autót mosni!

2015. ápr. 17. 00:30
 7/9 anonim ***** válasza:
Egyértelmű,hogy a szexre célzott. Azért ennyi idősen már vannak igényei, pláne ha távol is van. Ti nem is éltek még szexuális életet? Mióta vagytok együtt?
2015. ápr. 17. 01:11
 8/9 anonim ***** válasza:
75%
Nyugi, a nemet csajokkal eleget dugott mar, biztos megint csak a fagyira gondolt
2015. ápr. 17. 04:54
 9/9 KlenDie ***** válasza:
Te nagyon buta vagy, ha bántalmaz tök mind1 hogy 18 vagy vagy 80 éves feljelentheted, de ha eddig fagyizni vitt ilyenkor most szerintem számíts arra, hogy, ha kiengesztelheted, akkor te fogod elvinni fagyizni, szerintem nem fog váltani eurot, szóval kapd össze magad kisanyám! :D
2015. ápr. 19. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!