Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szexre kellek neki? Mit mondjak csók után?
Sziasztok, bocsi egy kicsit köcsög vagyok hogy ezt a címet adtam meg, de úgyis az ilyeneket olvassák a legöbben. Szóval ha már itt vagy olvasd el a kérdésem :DD
Tehát, egy lánnyal most lenne a második randim, már előtte is ismertem őt, jóba voltunk előtte is. Az első moziba volt, vuttem neki virágot is(nagyon szeretek virágokat adni lányoknak), de mindig amikor köszönünk egymásnak vagy köszönünk el, akkor mindig csal ölelés van. Csók még nem volt. ( hát igazabol mondhatjuk a harmadik randinak is sot negyediknek is de az ami a mozizas elott volt, az annyira em randi, csak beszelgettunk suli utan, nehany baratnoje is ott volt szoval jah ._. ) tehát a köv. randin meg szeretném csókolni,( azt terveztem am h a varosba setalgatunk vagy talan leulunk egy padra es beszelgetunk) csak tanácstalan vagyok hogy. Amikor csak ugy beszelgetunk fogjam meg a kezet, csokoljam meg , tehat csak ugy random csokoljam meg? Nem fog bunkonak nezni? Mi van ha megsem tstszem neki, es a baratsagunk is oda... És mondjuk ha igy megcsokoltam, utana mit mondjak? Fogalmam sincs.. Segítsetek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!