Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy pasi mennyi ideig vár a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy pasi mennyi ideig vár a szexre?

Figyelt kérdés
2014. dec. 30. 19:37
 1/7 anonim válasza:
100%
5-10 perc, aztán elkezd masztizni
2014. dec. 30. 19:38
 2/7 A kérdező kommentje:
Úgy értem, ha mondjuk csak szexet akar, de komoly kapcsolatot nem, akkor mennyi ideig képes várni és mit képes még megtenni azért, hogy a nő beadja a derekát? És arra nem gondolnak, hogy amíg erre az egyre vár, addig hány másikkal lehetne? Mi értelme ennek? És képes egy pasi a randinkon egy csomó pénzt otthagyni ha csak azt akarja?
2014. dec. 30. 19:39
 3/7 anonim ***** válasza:
Egy qrva olcsóbb, mindenki tudja.
2014. dec. 30. 19:43
 4/7 anonim ***** válasza:
ameddig kel. de ha sürgős ak lehet a rövidebb utat igyekszik megtalálni
2014. dec. 30. 19:43
 5/7 Noren1989 ***** válasza:
#3asnak van igaza...és ezt mi, férfiak is tudjuk...olyan, mint a devizahitel: sose tudod, h meddig fogod fizetni, és mennyit. Emiatt egy qrva sokkal jobb. Szóval meddig is vár ? Semeddig, csak szexre mindenfele vannak f_széhes csajok, csak meg kell őket tölteni.
2014. dec. 30. 20:03
 6/7 anonim ***** válasza:

Két típusú fiút írnék le ezzel kapcsolatban, a saját tapasztalataim alapján. persze, nagoyn sokféle fiú van.

1. Összejön veled, de közli, hogy ő csak 1 hónapot tud várni a szexre. Jön a zsarolás: te nem szereted annyira, hogy lefeküdj vele stb. Közben a haverjának meséli, ahogy egy másik srác kihasznált egy lányt, várt rá 6 hónapot (szűz lánynál) és utána dobta. Addig pedig mindent vitt neki, rózsát, étterembe vitte vacsorázni stb. Ilyen is van...

2. Egy évet vár rád, mert nagyon szeret és komolyan gondolja. Azóta is szeret, és eljegyez, mert téged akar.

Persze nagyon sokféle típus van. Az 2. a barátom ;) :)(4 éve vagyunk együtt). Úgyhogy sokat várt rám, de azt mondta, hogy megérte. :P

L/22

2014. dec. 30. 20:13
 7/7 anonim ***** válasza:

Ezt nehéz megmondani.Volt olyan lány,akivel nem biztos,hogy lefeküdtem volna,mert nem éreztem azt,hogy ÉN kellek neki.Csak barátot akartak és lényegében én lettem volna kéznél.A barátnőm volt nekem az első és 1 hónap után feküdtünk le.

Szerintem,ha valaki nem idióta,akkor leesik neki,hogy ki az,aki a szexre megy és ki az,aki nem,mert vannak jelek,csak észre kell venni.

Mellesleg neki is voltak előttem barátai és mindegyik csak kihasználta.A tettekre kell figyelni és nem a szavakra!

2014. dec. 30. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!