Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy pasi mennyi ideig vár a szexre?
Két típusú fiút írnék le ezzel kapcsolatban, a saját tapasztalataim alapján. persze, nagoyn sokféle fiú van.
1. Összejön veled, de közli, hogy ő csak 1 hónapot tud várni a szexre. Jön a zsarolás: te nem szereted annyira, hogy lefeküdj vele stb. Közben a haverjának meséli, ahogy egy másik srác kihasznált egy lányt, várt rá 6 hónapot (szűz lánynál) és utána dobta. Addig pedig mindent vitt neki, rózsát, étterembe vitte vacsorázni stb. Ilyen is van...
2. Egy évet vár rád, mert nagyon szeret és komolyan gondolja. Azóta is szeret, és eljegyez, mert téged akar.
Persze nagyon sokféle típus van. Az 2. a barátom ;) :)(4 éve vagyunk együtt). Úgyhogy sokat várt rám, de azt mondta, hogy megérte. :P
L/22
Ezt nehéz megmondani.Volt olyan lány,akivel nem biztos,hogy lefeküdtem volna,mert nem éreztem azt,hogy ÉN kellek neki.Csak barátot akartak és lényegében én lettem volna kéznél.A barátnőm volt nekem az első és 1 hónap után feküdtünk le.
Szerintem,ha valaki nem idióta,akkor leesik neki,hogy ki az,aki a szexre megy és ki az,aki nem,mert vannak jelek,csak észre kell venni.
Mellesleg neki is voltak előttem barátai és mindegyik csak kihasználta.A tettekre kell figyelni és nem a szavakra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!