Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit érez egy pasi ha csak szexre hajt de nem jön neki össze?
Figyelt kérdés
Jó pár randink volt, úgy 1,5 hónapig találkozgattunk de nem történt semmi. Csók is csak néhány, szex meg végképp nem. Kidobott engem, azóta más lánnyal van.
Emiatt megutált engem mert nem engedtem neki semmit? Ez ilyenkor csalódottság a részéről, hogy nem jött neki össze? Vagy egyáltalán mit gondolhat rólam és a helyzetről?
2013. júl. 14. 12:47
1/2 anonim válasza:
Hát azt, hogy ha nem kapja meg az egyik helyen, akkor keres egy olyat, ahol megkapja, kb ennyit.
2/2 anonim válasza:
Csalódottságot érezhet főleg, de te ismered: lehet, hogy már elfelejtette, ha mással van; vagy egyszerűen nem érdekled már, vagy már nem "bír".
Mellesleg az ilyen hülyékkel ne is foglalkozz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!