Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan lehet meghódítani egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet meghódítani egy félénk lányt?

Figyelt kérdés

Rengeteg kérdés van fent az oldalon, de mindegyik más más emverre vonatkozik. Az én szitum a következő.

A lány aki nagyon tetszik nekem egy végtelenül visszahúzódó csendes szűkszavú, és olykor mogorva jellem.

Sajnos nem nagyon szeret magáról beszélni, és ha mond is valamit akkor azt általánosságba teszi. Nem akar eljönni velem sehová. Elvileg nem velem van baja...De nem igazán tudom mit lehetne kezdeni a dologgal, úgy érzem, szeretném ha a barátnőm lenne, de nagyon tehetetlen vagyok.

2015. ápr. 10. 22:33
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ha nemet mondott, akkor sajnos kár erőltetni. Én is sokszor estem abba a hibába, hogy próbáltam győzködni valakit, de ráment rengeteg időm és energiám a semmire. Aki ilyen, azt hagyni kell főni a saját levében, ha nem elég nyitott, akkor hiába kopogtatnál az ajtaján. Tudom, hogy bosszantó és elkeserítő, de az ilyenekkel nem tudsz mit csinálni, legalábbis a magunkfajta nem. Majd jön neki is valaki, aki miatt meghülyül, és egy idióta után fog rohangálni, téged szerintem max. berakna a barátzónába, vagy még oda sem. Elmondtad neki az érzéseidet, hárított, ezek után bármennyire is fáj, de lépj tovább, az ilyenek nem érdemlik meg, hogy törd magad miattuk. Kerüld el jó messzire a csajt, aki ilyen, az szerintem nem is teljesen normális. Ha normális lenne, akkor nem zárkózna el ennyire, és valakinek azért csak adna esélyt.
2015. ápr. 11. 11:22
 12/19 A kérdező kommentje:
11-es ,köszi valami ilyesmire gondoltam én is :)
2015. ápr. 11. 14:48
 13/19 A kérdező kommentje:
Most néztem, már le is tiltott fb-n :O :(((
2015. ápr. 11. 15:31
 14/19 anonim válasza:
biztos ő is olvasta a kérdésed teljesen véletlenül :D
2015. ápr. 11. 15:42
 15/19 A kérdező kommentje:
esélyes :D és magára is ismert egyből :P
2015. ápr. 11. 17:12
 16/19 anonim ***** válasza:
#13: Akkor egy szánalmas, hülye p.csáról van szó, semmi többről. Nem is érdemelt meg téged, az ilyenek legtöbbször csak sajnáltatják magukat, de semmit nem tesznek azért, hogy jobb legyen, és mindig másokat hibáztatnak a saját nyomorukért. Elb.sszák a saját életüket, nyafognak, de semmi nem jó nekik. Én messziről kerülöm már az ilyeneket, úgyis képtelenség bármiféle normális viszonyt kialakítani velük. Csak arra jók, hogy megkeserítsék a mások életét is, rengeteg időt és energiát raboljanak el tőled, és ők sértődnek meg a leghamarabb, ha szóvá teszed, hogy milyen szánalmasak, mert hogy "nem érted meg őket", csak éppen semmit nem is tesznek azért, hogy mások megérthessék a viselkedésüket.
2015. ápr. 11. 18:41
 17/19 anonim válasza:

Először biztosra kellene tudd ,hogy tetszel-e neki .

Sok türelemmel.Beszélgess vele sokat , idő kell ,hogy megnyíljon , megbízzon benned ...tulságosan ne nyomulj, az egrémísztheti , de azért dicsérd meg, hogy szép stb..

A leg fontosabb hogy elnyerd a bizalmát és ahhoz idő és türelem kell

2015. máj. 18. 18:55
 18/19 anonim válasza:

16-os nincs teljes mértékben igazad ... egy félénk ember nem magának köszönheti a félénkségét, annak oka van ... és nem olyan könnyü küzdeni ellene, mint gondolod ...

Vannak emberek akik nem tudak azonnal bizalmukba fogadni egy másik embert , idő kell hozzá , több vagy épp kevesebb

De ha egy ilyen emberhez valaki közel kerül , ahhoz nagyon tud ragaszkodni

2015. máj. 18. 19:01
 19/19 anonim ***** válasza:
#18: Én se vagyok az a könnyen megnyíló és bizalmaskodó ember, de utálom, amikor valaki előadja, hogy ő nem kell senkinek, miközben meg ha normálisan próbálkozol nála, és szeretnéd őt megismerni, akkor elhajt a francba. Ha nem ad esélyt sem önmagának, sem a másiknak, akkor mégis mi a fenére vár? Nem kell rögtön a karjába omlania a másiknak, de azért egy minimális szintre fel lehet fejlődni ismerkedés, beszélgetés során is. Csak maga a zárkózott ember tud kitörni ebből, még akkor is, ha mások okozták azt, hogy ilyen lett. Ehhez pedig vállalni kell a kockázatot, és próbálkozni kell kinyílni, csak ezt sokan képtelenek felfogni. Sok ilyen lánnyal próbáltam beszélgetni, a legtöbbjük csak sopánkodott, hogy nekik milyen rossz, én meg szinte mindent megtettem, hogy elnyerjem a bizalmukat, ehhez képest hónapok után ugyanott tartottunk, mint előtte, mert mondjuk még egy semleges találkozásra sem voltak hajlandóak. Viszont úgy gondolom, hogy akkor az ilyeneknek nincs joguk panaszkodni, hogy nekik milyen rossz. Önsorsrontó emberek, de valószínűleg senki sem fog hónapokig várni arra, hogy egyáltalán méltóztassanak normálisan szóba állni vele, vagy hogy egy nyomorult találkozásig eljussanak. És ezt nagyon sokan nem értik meg, viszont csak lopják a másik idejét és energiáját. Én már rájuk untam, pedig nagyon sok ilyen lánynak adtam volna esélyt. Nem szívesen írok ilyet, de ez az igazság.
2015. máj. 18. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!