Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet meghódítani egy félénk lányt?
Rengeteg kérdés van fent az oldalon, de mindegyik más más emverre vonatkozik. Az én szitum a következő.
A lány aki nagyon tetszik nekem egy végtelenül visszahúzódó csendes szűkszavú, és olykor mogorva jellem.
Sajnos nem nagyon szeret magáról beszélni, és ha mond is valamit akkor azt általánosságba teszi. Nem akar eljönni velem sehová. Elvileg nem velem van baja...De nem igazán tudom mit lehetne kezdeni a dologgal, úgy érzem, szeretném ha a barátnőm lenne, de nagyon tehetetlen vagyok.
Először biztosra kellene tudd ,hogy tetszel-e neki .
Sok türelemmel.Beszélgess vele sokat , idő kell ,hogy megnyíljon , megbízzon benned ...tulságosan ne nyomulj, az egrémísztheti , de azért dicsérd meg, hogy szép stb..
A leg fontosabb hogy elnyerd a bizalmát és ahhoz idő és türelem kell
16-os nincs teljes mértékben igazad ... egy félénk ember nem magának köszönheti a félénkségét, annak oka van ... és nem olyan könnyü küzdeni ellene, mint gondolod ...
Vannak emberek akik nem tudak azonnal bizalmukba fogadni egy másik embert , idő kell hozzá , több vagy épp kevesebb
De ha egy ilyen emberhez valaki közel kerül , ahhoz nagyon tud ragaszkodni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!