Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan tudnék egy szégyenlős,...

Hogyan tudnék egy szégyenlős, félénk pasit meghódítani? Többi lent

Figyelt kérdés
Legalábbis a közelemben nagyon félénk, remeg a keze ha átadok neki vmit stb. Nagyon édes. Szemezni szokott velem, mosolyog, de semmi több :/ Nem tudom, h ugrasszam ki a komfort zónájából. Van/volt vki hasonló helyzetben?

2014. szept. 4. 18:06
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Engem miért nem találnak meg az ilyen lányok?:( Passzamek...
2014. szept. 4. 18:07
 2/7 anonim ***** válasza:
Ja egyes, számból vetted ki a szót!:D én pont emiatt változtam meg, hogy tökösebb legyek, mert félénk, kedves fiú vagyok, de muszáj játszanoma kemény tökös legényt, ha lány van a közelembe, különben nem vonzódnak hozzám, sajnos :/
2014. szept. 4. 18:08
 3/7 A kérdező kommentje:
:D hát én azt nem tudom..de az a durva h nem tetszett az elején..aztán mégis elérte vhogy. :D kis nyuszi
2014. szept. 4. 18:10
 4/7 anonim ***** válasza:

1# ismerős, nekem is pont ez volt az első gondolatom

Am bejössz neki a reakciói alapján

Mond el neki, hogy tetszel (ne csak jeleket küldj, azokat nem értjük), és magamból kiindulva akkor valamit lépni fog.

2014. szept. 4. 18:10
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem is van 1 ilyen osztálytársam.. :) Nagyon aranyos + minden, és félénk.. Egy öltözőben szoktunk öltözni fiúk és lányok, 3om fiú van összesen, és ránk se mer nézni közben xd De párszor direkt mellé ültem le és amikor a pólómat vagy a nadrágomat vettem át akkor néha rám pillantott, de csak mert nem tudott sehova máshova nézni xd Aranyos am tényleg de nem hiszem h lenne bátorsága bármit is kezdeni bármelyikünkel xd
2014. szept. 4. 18:16
 6/7 A kérdező kommentje:
igazából ez bonyolultabb mint ahogy látszik...először mint mondtam nem tetszett. aztán leérte h igen...aztán kinyögte vhogy h VAN BARÁTNŐJE. NEM RÉG MEG AZT H SZAKÍTANI AKAR vele. Nem rég alkalmam volt vele kicsit beszélgetni, ittunk. kicsit feloldódott. Tök jól éreztük magunkat,de azóta megint visszahúzódó...nem tudok rajta kiigazodni. nem tudom mit tehetnék..azt biztos nem mondom el h tetszik. sztem látszik rajtam. de most én is visszavettem egy kicsit. Nem tudom mi lenne a jó igazából, ebben a helyzetben. de eldönthetné mi a frászkarikát akar akkor nem? DE :D és mielőtt jöttök azzal h mekkora pontpontpont vagyok m h van barátnője és el akarom venni..hát ő kezdte...és gondolom ne véletlenül, biztos nagyon rossz a kapcsolata.
2014. szept. 4. 18:16
 7/7 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg: Akarsz tőlem valamit?
2014. szept. 5. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!