Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan kell egy srácot "meghód...

Hogyan kell egy srácot "meghódítani"? 27/N

Figyelt kérdés

Tíz éves párkapcsolaton vagyok túl és felkeltette az érdeklődésemet egy nálam (4 évvel) fiatalabb srác...

Igazából nem nézek ki rosszul, csak egész életemben eddig egyetlen partnerem volt és sohasem pasiztam.... Nem tudom, hogyan kell!!!

A segítségeteket szeretném kérni! Tudom, ahhoz hogy segíteni tudjatok fontos a sztori:

Kb fél éve egy helyen dolgozunk, csak ő másik részen, így ritkán látjuk egymást. Néha úgy alakul, hogy egy-egy dolgot átviszek neki, de ilyenkor csak a munkához szükséges kommunikáció zajlik...(több kolléga van a teremben) Aztán volt már példa hogy kettesben voltunk (közös feladat miatt), próbáltunk beszélgetni (általános dolgokról), de olyan kínosan éreztem magam.

Szóval tudom, hogy mosolyogjak, meg legyek kedves és amikor ismét lehetőség adódik beszélgessek, érdeklődjek...

De olyan kínos ez az egész nekem.

Igazából nem szeretnék párkapcsolatot, csak egy(pár) laza dugast. De ezt hogy érjem el, hogy ne legyeek közönséges, ne kínáljam fel magam, mégis sejtse hogy mit szeretnék?

2014. júl. 12. 20:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Mutogasd magad,hajolj le elötte,érintsd meg ,én begerjednék rá
2014. júl. 12. 20:09
 2/7 anonim ***** válasza:
és neki van-e valakije? Elég meglepő, de a srácok is tudnak hűségesek lenni.
2014. júl. 12. 20:13
 3/7 anonim ***** válasza:

A korodból kiindulva valószínűleg feltételezi, hogy komoly kapcsolatod van és ha nincs is, mindenképp komolyat szeretnél. Általában egy ilyen fiatal fiú nem nagyon tudna komoly kapcsolatot egy 27 éves lánnyal. Én 23 voltam amikor megismertem egy 27 éves lányt, erősen hajtott rám egy kis idő múlva mikor megismertük egymást. Az volt a "szerencsém" hogy 130km. Ő BP én nem.

Találkoztunk többször is csak pont nem voltak ideálisak a körülmények. Egyébként simán megdugtam volna, de semmi komolyat nem szerettem volna.

Szóval ezt a dolgot valahogy hajtanod kell. Kérdezd meg tőle tud-e a környéken valami jó pizzázót vagy éttermet vagy kávézót és lenne-e kedve megmutatni neked valamikor. Ha igen, beszéljetek meg egy időpontot. (esélyes, hogy igen lesz a válasz)

Ha azt mondja, hogy nem tud, akkor egyelőre hagyd, de utána pár nap múlva kérdezd meg milyen filmeket szeret és csinálj úgy mintha neked is épp az lenne a kedvenced aztán kérdezd meg lenne-e kedve veled megnézni valamit nála vagy nálad (mozi kizárva). Ebből tök egyértelmű lesz és ne érezd magad emiatt kínosan, ez természetes dolog ha egy fiú egy lány iránt vonzódik vagy fordítva. Nekem is vannak lány munkatársaim és nagyon szeretem őket de nem hajtanék rájuk mert alakul egy komolyabb kapcsolatom de ha úgy adódna, hogy kapnék egyértelműbb jeleket, akkor simán benne lennék 1-2 körre. Nagy eséllyel ő sem hagyná ki. Viszont lehet, hogy nem lesz teljesen egyértelmű de elfogadja a meghívást. Ha nem szedsz tabit akkor a biztonság kedvéért legyen nálad óvszer, hátha ő nem készül (bár hülye lenne). Ja és mégvalami.. ha beülős helyre mentek, onnan is a filmes dolog a továbblépés.

Ez csak egy példa volt de gondolkodj kreatívan. A lényeg, hogy mozdítsd ki a kis megszokott környezetéből. kár sétára is hívhatod este vagy futni ha szoktál/szoktatok vagy bármi. Kettesben szakadjatok ki a munkakörnyezetből valahogy és csábítsd magadhoz. Könnyebben megy ha szexi ruhában vagy de ne nagyon sminkeld túl magad mert az szerintem öregít. De ez az én saját véleményem.

Sok sikert hozzá! :)

24/F

2014. júl. 12. 20:15
 4/7 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg van-e valakije, ha nincs akkor jöhetnek olyan kérdések, hogy milyen nőnek talál. Amennyiben pozitív visszajelzést kapsz akkor te is megemlítheted, hogy szerinted nagyon jó pasi majd finoman tereld a rémát a szex felé. Mikor volt utoljára nővel, szeretne-e jelenleg párkapcsolatot, stb.

A nőknek nem olyan nehéz meghódítani egy pasit, de nyilván csak azért mondom mert tudom mi kell a férfiaknak.

Én sokkal nehezebbnek látom egy nő meghódítását.

2014. júl. 12. 20:17
 5/7 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!

Nem neki régóta nincs barátnője. (nem tőle tudom)

Elképzelhető hogy ő engem már komoly nőnek tart és ezért bele sem mer gondolni.. De kínos nekem azt jelezni, hogy "hellosziamegdughatsz" Számomra az, hogy programra hívom ezt jelenti!!!

Szóval azt kellene elérnem hogy ő hívjon el valahova..

2014. júl. 12. 20:31
 6/7 anonim ***** válasza:
Pl. beszélgess vele gyakran.
2014. júl. 12. 21:37
 7/7 anonim ***** válasza:
2 es voltam engem egy 10 evvel idosebb no akart elhivi magahoz. Folyamatosan adta a jelzest en ezt tudtam de megiscsak 10 ev volt koztunk. Az egy dolog, hogy 24 voltam. Mar 25. Munkahelyen volt nalam is. Amikor etkeztunk mellemult erre aztmondta je ugyanazt vettuk milyen erdekes pedig csak kinezte mit eszek es ugyanazt vette. Tetszett de 10 ev. Egy 3-5 ev korkulnel nem fostam volna. :-)
2014. júl. 12. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!