Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol lehet a jellemében megfele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet a jellemében megfelelő személlyel találkozni?

Figyelt kérdés

Nem a külsőségek érdekelnek, leginkább csak a belső, legyen megbízható, hűséges, kedves, empatikus. Ha lehet még választani, akkor okos és humoros is.

24 éves szűz nő vagyok. Azt hittem megtaláltam az igazit, de kiderült, hogy nem volt hűséges.

Hol kereshet a fentieknek megfelelő párt magának egy szűz nő?

2015. márc. 27. 23:11
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
55%
Elárulnád nekem, miért ekkora a hangsúly a szűz nőn?
2015. márc. 27. 23:12
 2/18 Interferencia ***** válasza:
0%
Kamu. Ha nem az lenne, azt mondanám, hogy pl. itt, csak jól kell szelektálni. :D
2015. márc. 27. 23:13
 3/18 anonim ***** válasza:
43%

szűzként természetes, hogy nem érdekel a külső...viszont ha szeretnéd érezni a testi vonzalmat és nemcsak barátságból együtt lenni valakivel,akkor sajnos nem kerülheted el a szexet

keress olyan hobbit,ahol emberek vannak és akkor ott ismerkedhetsz

2015. márc. 27. 23:13
 4/18 A kérdező kommentje:
Úgy gondolom, hogy 24 évesen ez már inkább hátrány mint előny...
2015. márc. 27. 23:14
 5/18 anonim ***** válasza:
24%
Bárhol. Egy nőnek SEMMIT nem kell tennie egy normális kapcsolatért. Ilyen férfiak, mint akiket leírtál kb. percenként jönnek szembe veled az utcán, az pedig, hogy nem találtál még ilyet, téged minősít. Talán nem a nagypofájú idióták között kellene keresni őket.
 6/18 A kérdező kommentje:
Bocsánat, a 4. Mr Dave-nek szólt.
 7/18 A kérdező kommentje:

5. válaszoló, döntsd el, akkor most SEMMIT nem kell tennem vagy nem a nagyp... között kellene keresnem?

Csak mert amit mondasz, az kizárja egymást :(

2015. márc. 27. 23:16
 8/18 Interferencia ***** válasza:
0%
5. Na jó, azért nálad már tényleg leszakadt a plafon. :D
 9/18 anonim ***** válasza:
A felsoroltak közül sajnos van néhány tényleg ritkásabb pláne ha mindet szeretnéd de ha tényleg nem érdekel a külső akkor azért szerintem fogsz ilyet találni. Egyetemisták között például akadnak hasonló lelkületű srácok bőven legalábbis engem hozott már össze a sors jópárral :D
 10/18 anonim ***** válasza:

"Csak mert amit mondasz, az kizárja egymást :("

Jaa bocs. A megfelelő férfinak kell igent mondani, tudom, hogy nehéz feladat kiejteni egy négybetűs szót de azért lehetséges.

2015. márc. 27. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!