Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 40 körüli nőnek hogy adjam a tudtára burkoltan, de érthetően, hogy lefeküdnék vele?
Szóval van a környékünkön egy dohánybolt, ahova gyakran járok, és dolgozik ott egy vonzó és szimpatikus 40 körüli nő. Én 27 vagyok. Jó fejnek tűnik, meg többnyire mosolyogva köszön, persze nem mintha ettől már akarna is engem, csak hátha. Ti hogy adnátok a tudtára a helyemben azt, hogy mindig is arról álmodtam, hogy 20on évesen szeretkezhessek egy 40 körüli gyönyörű és kedves nővel?
Szimplán el kéne hívnom valahova, és ha eljön, ott közölnöm vele? Vagy még azelőtt mondjam el neki, hogy elhívnám? Vagy hogy kéne ezt csinálnom?
Ha elhívnám, ő is gondolná, hogy nem párkapcsolatot szeretnék tőle, hanem csak egyszeri vagy néhány alkalmi szexet, vagy ezt már az elején tisztázzam?
Ti hogy csinálnátok?
Tegyük fel, hogy nincs férje, mert elvált, vagy van, szeretne még szórakozni velem kicsit mielőtt megöregszik.
Nekem is volt ilyen dilemmám. Nem akartam túlzottan tolakodó lenni, de kerülgetni sem a dolgot, így a következőt mondtam:
"Nincs kedved enni valamit? Aztán be is kaphatnánk valami."
Kikerekedtek a szemei, egy laza 5mp-re le is fagyott, aztán elnevette magát és elvörösödött. Végül elment velem...:)
Pl:
- Cigizni szoktál?
- Igen
- Érdekes ... Én tudnék jobb dolgot is a szádba :9
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!