Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha lefeküdnék vele, akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha lefeküdnék vele, akkor keresne még utána is szerintetek?

Figyelt kérdés

Van egy srác, akit pár hónapja ismerek, nagyon megtetszett már elsőre, én is neki, de akkor még volt barátom, így nyilván nem volt semmi. Bár sokszor találkoztunk és jóban lettünk nagyon.

Kb egy hónapja szakítottam, előtte 5 évig együtt voltunk, szóval elég hosszú kapcsolatomnak lett vége, rajta kívül nem is volt több barátom. Ezután ezzel a sráccal minden nap találkoztunk, nagyon jó programokat talált ki mindig, tudja, miket szeretek, és mindig olyasmit. párszor együtt is aludtunk, nem feküdtem le vele, mert ez azért eléggé korai lenne még nekem, szóval csak csókok voltak, meg ölelések. Nagyon jól érzem magam vele, és igazából leírhatatlanul vágyom rá! Úgyse bírom sokáig, hogy ne legyen semmi... de szerintetek, ha lefeküdnénk, akkor ennyi volt? Vajon csak erre megy ki a dolog? Mert én nagyon jól érzem magam vele, nem szeretném, hogy kilépjen az életemből!

2012. okt. 14. 13:53
 1/4 anonim ***** válasza:
nem hiszem
2012. okt. 14. 13:55
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy a szexért lenne veled, de az se lehet kizárt. Azt meg, hogy először szex és utána összejönni..:D Szerintem ne tedd meg! Ez bekavar nála és más szemmel fog látni a kapcsolatottokban. Ne rontsd el, ha ennyire szereted!
2012. okt. 14. 13:56
 3/4 anonim ***** válasza:

És akkor miért nem lehet járni és utána szexelni? Akkor legalább már tudod, hogy komolyan gondolja.

Sose értettem ezt a logikát.

2012. okt. 14. 13:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem kellesz neki.
2012. okt. 14. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!