Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy csábítják el a tizenévese...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy csábítják el a tizenéveseket a huszonévesek?

Figyelt kérdés

Kíváncsiságból kipróbáltam, hogy én (24), mint idősebb férfi megpróbálok ráhajtani, elcsábítani egy tizenéves (15), mert ugyebár azt mondják, hogy a korombeliek könnyedén, pillanatok alatt ujjuk köré tudnak csavarni egy ilyen fiatal lányt. Megjegyezném, nem akartam sem kihasználni, sem "barátnőmnek", szimplán flörtölni vele.

Természetesen nem ment, méghozzá nagyon nem. Egy 19-20 éves sokkal könnyebb eset.

Abszolút más világ, és sokkal, de sokkal nehezebb szót érteni velük.

Én csináltam valamit rosszul, vagy ez tényleg így van?

2015. márc. 20. 17:19
 1/7 anonim ***** válasza:
Tényleg úgy van. Egyáltalán nem könnyebb elcsábítani egy tizenévest mint egy huszonévest.
2015. márc. 20. 17:20
 2/7 anonim válasza:
én pont fordítva vagyok így már ott tartok hogy a tízen évesek akarnak velem járni :) az idősebbekkel valahogy nem megy az ismerkedés
2015. márc. 20. 17:22
 3/7 anonim ***** válasza:
12%
A 14-17 éves lányok nagy része eleve szóba se áll 20év fölöttivel.
2015. márc. 20. 17:26
 4/7 anonim válasza:
3/3 te nagyon el vagy tájolva :D
2015. márc. 20. 17:29
 5/7 A kérdező kommentje:

1. Hány éves vagy?

2. Kérdés, szintén: hány éves vagy?

3. Én úgy tapasztaltam, hogy 25 felettieket kerülik, a 20-24 éves korosztály még belefér.

2015. márc. 20. 17:41
 6/7 anonim ***** válasza:
27
2015. márc. 20. 17:42
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem azok a fiatal lányok, akik huszonévesekkel kezdenek vagy vannak, azokat nem kell elcsábítani, felkínálják magukat amúgy is. Így hiába sokkal fiatalabbak, nem nagyon kell velük szót érteni, hiszen odadobják magukat. Rengeteg kérdést látni itt is, hogy tizenéves csajok próbálnak elcsábítani idősebbeket - szóval szerintem ez inkább fordítva van.

20L

2015. márc. 20. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!