Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonévesek hogy tudnak párt találni maguknak?
Sulinak ugye vége, akkor már az egyetlen esély a bulizás?
És ha egy lány nem szeret bulizni járni? Hol pasiznak a huszonévesek? :)
Pont ahogy Vilnöv elment.
Há' sehogy!
én a gyakorlati helyemen ismerkedtem meg a mostani barátommal. de buliban pont nem fogsz olyanokkal megismerkedni, aki komoly kapcsolatot akar.
keress hobbit(pl tánc és beiratkozol egy tánciskolába->új emberek nagyobb esély, h találj valakit)
Gondolkozz, szerinted valaki csak a suliban illetve buliban találkozik emberekkel?
Munkahely, hobbi-klubok ill. események (én pl egyik barátnőmet úgy ismertem meg, hogy két társaság összeverődött egy teljesítménytúra közben), bálok, ismerőseiden keresztül, illetve rengeteg olyan spontán helyzet is adódhat, amilyeneket akár a filmekben is láthatsz. Pasi betér egy bárba, meglát egy magányos nőt, rendel neki egy italt, összeismerkednek, ésatöbbi, ésatöbbi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!