Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Huszonévesek hogy tudnak párt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Huszonévesek hogy tudnak párt találni maguknak?

Figyelt kérdés

Sulinak ugye vége, akkor már az egyetlen esély a bulizás?

És ha egy lány nem szeret bulizni járni? Hol pasiznak a huszonévesek? :)

2013. jan. 29. 19:06
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Én huszonéves vagyok és egyetemre járok. Azért a sulinak még nincs vége 18 éves korban :)
2013. jan. 29. 19:09
 2/9 anonim ***** válasza:
#1 +1
2013. jan. 29. 19:11
 3/9 anonim ***** válasza:

Pont ahogy Vilnöv elment.

Há' sehogy!

4/9 anonim ***** válasza:
zenélek,és ezzel már minden meg is van oldva
 5/9 A kérdező kommentje:
én egy éve diplomáztam :)
2013. jan. 29. 19:12
 6/9 anonim ***** válasza:
Mondjuk ha a sulit abbahagyod 18 évesen, akkor gondolom elmész dolgozni ... ott is lehet. De nyáron strandon, télen koripályán ... de igazából bárhol, ahol pasi van :-P
2013. jan. 29. 19:12
 7/9 anonim ***** válasza:

én a gyakorlati helyemen ismerkedtem meg a mostani barátommal. de buliban pont nem fogsz olyanokkal megismerkedni, aki komoly kapcsolatot akar.

keress hobbit(pl tánc és beiratkozol egy tánciskolába->új emberek nagyobb esély, h találj valakit)

2013. jan. 29. 19:15
 8/9 anonim ***** válasza:

Gondolkozz, szerinted valaki csak a suliban illetve buliban találkozik emberekkel?

Munkahely, hobbi-klubok ill. események (én pl egyik barátnőmet úgy ismertem meg, hogy két társaság összeverődött egy teljesítménytúra közben), bálok, ismerőseiden keresztül, illetve rengeteg olyan spontán helyzet is adódhat, amilyeneket akár a filmekben is láthatsz. Pasi betér egy bárba, meglát egy magányos nőt, rendel neki egy italt, összeismerkednek, ésatöbbi, ésatöbbi...

2013. jan. 29. 19:15
 9/9 anonim ***** válasza:
A barátommal táncórákon ismerkedtünk meg. Majd elhívott egy italra tánc után. Idővel a baráti kapcsolatból szerelem lett! A tánc sok embert összehoz, közel kerülsz a másikhoz, együtt kell mozogni és az érzéseket bele kell adni.
2013. jan. 29. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!