Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » "Viszonylag" jó módú vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Viszonylag" jó módú vagyok és talán még jóképű is, még sem kellek egy csajnak. Miért?

Figyelt kérdés

Van egy csaj aki nagyon tetszik a baráti körömből....van egy 3.5-ös DODGE CHALLENGER-em amire buknak a csajok és még sem kellek neki.

Mindig mondja, hogy "jobb nőd van, mit akarsz". Volt olyan helyzet mikor egymás mellett feküdtünk egy házibuli után, együtt is aludtunk...kb. 4-5 hónapja tudja, hogy milyen az anyagi helyzetünk.Bár előtte is próbálkoztam nála 1-1.5 évvel ezelőtt(bár akkor sem jött össze), meg kíváncsi vagyok/voltam, hogy erre most mit reagálna.

Vagy csak azt akarja elhitetni hogy ő milyen rendes csaj, hogy nem a "pénzemre" hajt? - egyszer mintha már említette volna, hogy ha összejönne velem akkor az nagyon átlátszó volna. Egyébként olyan a társaság, hogy sokat vagyunk együtt, együtt kirándulunk...stb. Szóval érzékeltette, hogy a barátságot nem akarja elrontani.

Az az egyik nagy bajom, hogy mostani barátnőm kihasznál, mindig meg vetetne velem mindent, nem is szeretem már.

Szóval úgy látom egyeseknek az elérhetetlen kell, vagy nem tudom.De nem is értem miért jó diplomával minimálbérért dolgozni.Be is tudnám rakni 1-2 helyre ahol nem kell megszenvedni a pénzért(bár ezt nem mondtam neki).Pasija nincs már 1 éve.Nekem úgy tűnik nagyon válogatós.

2015. márc. 20. 09:28
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
figyi en azt mondanam hiaba nezel ki jol es van penzed ha hianyzik beloled az ami neki kel. en azt szoktam mondani nem a kulso hanem a belso szamit. vagy nem akarja a baratsagotokat elrontani mert az sokat jelent neki.
2015. márc. 20. 10:58
 32/42 anonim ***** válasza:
Szerintem amúgy kamu az egész kérdés. :D
2015. márc. 20. 11:05
 33/42 anonim ***** válasza:

'Úgy vagyok vele, hogy a mostani addig marad míg nem találok egy "jobbat".'

Néhány lány úgy gondolja, hogy ha egy pasinak van barátnője, akkor az tabu... pl. azért, mert ebből vagy az lesz, hogy szeretői státuszba kerül vagy az, hogy miatta borul a kapcsolatod és ezért is meg fogják szólni. Próbáld meg kicsit a másik helyébe képzelni magad és átgondolni, hogy ő mit lát ebből az egészből és mit érezhet, gondolhat. Ha sikerül, akkor még lehet, hogy be is fogod tudni cserkészni.

2015. márc. 20. 11:08
 34/42 A kérdező kommentje:
Egyébként próbálok értékesebbé válni, németet meg angolt tanulok.Sőt elgondolkoztam azon, mivel táncolni nem tudok, elmegyek salsára. Gitározni is most tanulok.
2015. márc. 20. 11:30
 35/42 anonim ***** válasza:
Ezek tök jó dolgok, de mint ember, nem ettől leszel értékesebb. Ha egy csajnak nem jössz be, akár versenytáncos is lehetsz, aki esténként szaxofonozik egy bárban.
2015. márc. 20. 11:33
 36/42 anonim ***** válasza:
Szóval szerinted, ha salsázol, akkor minden nő gondolkodás nélkül a karjaidba fogja vetni magát, értem. Hajrá!
2015. márc. 20. 11:56
 37/42 anonim ***** válasza:

Próbálok eltekinteni attól, hogy akkora kamu kérdés ez is :D

Nos aki ennyire felvágós a pénzével, az ne is reméljen többet egy érdekkapcsolatnál. Folyamatosan arról írtál milyen autód van, hova tudnád berakni, mit tudnál elérni a pénzeddel..... Nem mindenkit izgat ám a dolog, hogy folyamatosan azt hallgassa, mennyi pénzed van, neked köszönheti stb. Pénzért nem lehet mindent megvenni, főleg nem szerelmet!

Az is lehet simán nem jösz be neki :) húzd meg a húgát, annak bejön a luxus.

2015. márc. 20. 14:33
 38/42 anonim ***** válasza:

Hmm talán azért, mert... barátnőd van? Rendes ember nem kezd el más csajt szédíteni, amíg le nem zárta az előző kapcsolatát.

Hogy az lenne a baj, hogy nem vagy elég bunkó, meg hogy tipikus rendes fiú vagy? Ezen nevettem, ne haragudj meg, de az elmondásodból pont nem ez derül ki. Inkább egy olyan felvágós, beképzelt palinak tűnsz, aki elvárja, hogy az autója meg a pénze miatt minden nő a karjaiba omoljon, és személyes sértésnek veszi, ha valamelyik nőnek nem ez kell. És az sem épp a jó fiúk jellemzője, hogy kihasználják a barátnőjüket, mert "valahova dugni kell a szerszámot".

Nos, szerintem ezért :-)

2015. márc. 20. 16:43
 39/42 anonim ***** válasza:

"Szóval úgy látom egyeseknek az elérhetetlen kell, vagy nem tudom."

- ezek szerinte neked is az elérhetetlen kell, de nem csak neked, az embereknek általában. És egy normális ember nem azért dolgozik, hogy hű de sok pénze legyen, hanem azért, hogy olyan munkát végezzen, amit szeret. Lehet, az egyéniségedben is van egy kis bibi, azért nem kellesz ennek a lánynak. De ha a barátnődet már nem szereted, nem szép dolog mellette maradni, és közben más nőkért ácsingózni.

2015. márc. 21. 10:10
 40/42 anonim ***** válasza:

Nem olvastam végig a kommenteket, bocs, ha valakit ismétlek.

Kérdező, ha nem kellesz egy csajnak, az nem az ő hibája, hanem a tiéd. Tehát vagy keresel olyat, kinek így is megfelelsz, vagy megváltozol olyanná, hogy másra ne is tudjon nézni a csaj.

2015. márc. 21. 15:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!