Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » "Viszonylag" jó módú vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Viszonylag" jó módú vagyok és talán még jóképű is, még sem kellek egy csajnak. Miért?

Figyelt kérdés

Van egy csaj aki nagyon tetszik a baráti körömből....van egy 3.5-ös DODGE CHALLENGER-em amire buknak a csajok és még sem kellek neki.

Mindig mondja, hogy "jobb nőd van, mit akarsz". Volt olyan helyzet mikor egymás mellett feküdtünk egy házibuli után, együtt is aludtunk...kb. 4-5 hónapja tudja, hogy milyen az anyagi helyzetünk.Bár előtte is próbálkoztam nála 1-1.5 évvel ezelőtt(bár akkor sem jött össze), meg kíváncsi vagyok/voltam, hogy erre most mit reagálna.

Vagy csak azt akarja elhitetni hogy ő milyen rendes csaj, hogy nem a "pénzemre" hajt? - egyszer mintha már említette volna, hogy ha összejönne velem akkor az nagyon átlátszó volna. Egyébként olyan a társaság, hogy sokat vagyunk együtt, együtt kirándulunk...stb. Szóval érzékeltette, hogy a barátságot nem akarja elrontani.

Az az egyik nagy bajom, hogy mostani barátnőm kihasznál, mindig meg vetetne velem mindent, nem is szeretem már.

Szóval úgy látom egyeseknek az elérhetetlen kell, vagy nem tudom.De nem is értem miért jó diplomával minimálbérért dolgozni.Be is tudnám rakni 1-2 helyre ahol nem kell megszenvedni a pénzért(bár ezt nem mondtam neki).Pasija nincs már 1 éve.Nekem úgy tűnik nagyon válogatós.

2015. márc. 20. 09:28
1 2 3 4 5
 21/42 A kérdező kommentje:

Azelőtt nem villogtam, mondtam opelem volt.Nem a csajozás miatt vettem ilyen autót, hanem mert amerikai autó "b@z@@i" vagyok.

Ne irigyeljen senki amúgy, nekem megromlott a volt munkahelyen az egészségem(cukorbetegség). Inkább lennék anyagilag átlagos, csak ne lennék beteg.

2015. márc. 20. 10:18
 22/42 anonim ***** válasza:
Nekem is tetszenek az amcsi autók, de azért nem szólnám le az Európai autókat... Soha semmi gondom nem volt még az X6-al. Nem irigykedek, hanem együtt érzek.
2015. márc. 20. 10:22
 23/42 anonim ***** válasza:
19-es:A drága autó önmagában semmit nem ér.Kellenek hozzá a nagyon márkás ruhák(Gucci,LV pl),drága kiegészítő ékszerek (pl Cartier gyémánt fux),és a yolo életstílus..na így kizárt,hogy ne tudnál becsajozni..de ha csak egy drága autód van,akkor az annyiban jó,hogy a garázsban tudod nézegetni,mert csak az autó nagyon keveseket érdekel..
2015. márc. 20. 10:23
 24/42 anonim ***** válasza:
Hát igen,azért egy BMW-t összehasonlítani egy Dodge-dzsal elég merész :D
2015. márc. 20. 10:25
 25/42 A kérdező kommentje:

Jó. Akkor az M3-ast a ford mustangal vagy camaroval :)

Értem a célzást, a bmw nem izom autó, de az enyém sem.Az izomautó ott kezdődik hogy v8.

2015. márc. 20. 10:28
 26/42 anonim ***** válasza:
100%
Kb 4 lány leírta, hogy mi veled a baj, de a kérdező a hasonló felfogású srácokkal kezd ez az autófajtákról beszélgetni, ahelyett, hogy elgondolkodna azoknak a válaszán, akik a másik szemszögből látják a dolgot.
2015. márc. 20. 10:30
 27/42 anonim ***** válasza:
Természetesen a ruháim sem kínaiak. Armani, Gucci stb. DE! Soha sem voltam az a felvágós fajta, sem pedig beképzelt. Nem felejtem azt, hogy honnan jöttem. Nem születtem bele a jóba. Én és édasapám vágtunk bele a vállalkozásba. Kemény munka gyümölcse az az autó, meg úgy minden. Az ilyen swag meg yolo dolgokat sosem értettem, azt sem tudom mik azok! :D Gondolom ha tudnám, már lenne barátnőm...:)
2015. márc. 20. 10:33
 28/42 anonim ***** válasza:
Nem azért mondtam, hogy összehasonlítsam, hanem azért, hogy hiába van minőségi kocsid, ha valami miatt nem kellesz a csajoknak. Mindig is tetszettek a nagy terepjárók, meg én sem vagyok éppen "kicsi"...:)
2015. márc. 20. 10:39
 29/42 Noren1989 ***** válasza:
Öcsém, szomorú életed lehet. Am minek vagy együtt a mostani lánnyal?
2015. márc. 20. 10:41
 30/42 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező! Állításod szerint jó vágású gyerek vagy, enyhén szólva nincsenek anyagi gondjaid, mégsem megy ez a dolog a lányokkal. Amint írtam, lehet, h a kisugárzással, ill. annak hiányával (esetleg rejtett voltával) van a bajuk. Valószínűleg nem az a probléma gyökere, h nem tudsz helyesen írni. ;-)

Én egyáltalán nem irigyellek, sajnálom, h diabéteszes vagy. Lehet, h egypár alkalommal el kellene menned egy terapeutához, egy önismereti tréningre, ahol feltérképezik, mi lehet a "baj".

2015. márc. 20. 10:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!