Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha én viszonylag jóképű...

Ha én viszonylag jóképű vagyok, akkor jogosan várhatok egy nekem tetsző, átlagnál picivel jobb nőre?

Figyelt kérdés

2014. nov. 19. 18:39
 1/9 anonim ***** válasza:

Mi van akkor, ha egy neked tetsző nő másnak átlag alatti mondjuk?

Fogjátok már fel, hogy az ilyesmi relatív.

2014. nov. 19. 18:42
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem úgy vettem észre az eddigiek alapján, hogy a nekem tetsző lányok másnak átlag alattiak lennének. Mondjuk úgy, hogy a többségnek. Csak erre alapozom, de tudom, hogy relatív.
2014. nov. 19. 18:43
 3/9 anonim válasza:
Attól hogy helyes vagy állításod szerint nem jár alanyi jogon "jobb" nő
2014. nov. 19. 18:46
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem alanyi jogon...
2014. nov. 19. 18:52
 5/9 anonim ***** válasza:

én is vmi ilyesmi hitben élek,csak én lány vagyok.

Habár én nem mondanám,h átlagnál "jobb" vagyok,de határozottan nem tartom magam átlag alattinak, már csak viselkedésben sem.

De szerintem itt nem ezen múlnak a dolgok.

2014. nov. 19. 18:54
 6/9 anonim válasza:

Én voltam a hármas

Idézem: jogosan várhatok

Szóval ez jött le

2014. nov. 19. 19:03
 7/9 A kérdező kommentje:
Persze, nem csak ezen múlnak. De jó, inkább kifejtem, ne legyen félreértés. Szóval nyilván nem minden a külső, de szerintem fontos. Emberileg nem tartok attól, hogy egy komoly kapcsolathoz ne lennék ideális a hasonló mentalitású emberek számára. Normális, józan gondolkodású, tisztességes srác vagyok. Viszont már többször előfordult, hogy emberileg jól kijöttem valakivel, mégsem éreztem vonzalmat, mert nem tetszett az illető. És megfordult a fejemben, hogy túl válogatós vagyok. Ezért tettem fel a kérdést.
2014. nov. 19. 19:03
 8/9 anonim ***** válasza:
értem most már. Noss,ezzel én is így vagyok , és én is elgondolkodtam ezen,hogy túl válogatós lennék, de ezzel nem nagyon tud mit csinálni az ember....
2014. nov. 19. 19:24
 9/9 anonim ***** válasza:
Mi számít jobb nőnek? Az mit takar?
2014. nov. 19. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!