Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » "Viszonylag" jó módú vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Viszonylag" jó módú vagyok és talán még jóképű is, még sem kellek egy csajnak. Miért?

Figyelt kérdés

Van egy csaj aki nagyon tetszik a baráti körömből....van egy 3.5-ös DODGE CHALLENGER-em amire buknak a csajok és még sem kellek neki.

Mindig mondja, hogy "jobb nőd van, mit akarsz". Volt olyan helyzet mikor egymás mellett feküdtünk egy házibuli után, együtt is aludtunk...kb. 4-5 hónapja tudja, hogy milyen az anyagi helyzetünk.Bár előtte is próbálkoztam nála 1-1.5 évvel ezelőtt(bár akkor sem jött össze), meg kíváncsi vagyok/voltam, hogy erre most mit reagálna.

Vagy csak azt akarja elhitetni hogy ő milyen rendes csaj, hogy nem a "pénzemre" hajt? - egyszer mintha már említette volna, hogy ha összejönne velem akkor az nagyon átlátszó volna. Egyébként olyan a társaság, hogy sokat vagyunk együtt, együtt kirándulunk...stb. Szóval érzékeltette, hogy a barátságot nem akarja elrontani.

Az az egyik nagy bajom, hogy mostani barátnőm kihasznál, mindig meg vetetne velem mindent, nem is szeretem már.

Szóval úgy látom egyeseknek az elérhetetlen kell, vagy nem tudom.De nem is értem miért jó diplomával minimálbérért dolgozni.Be is tudnám rakni 1-2 helyre ahol nem kell megszenvedni a pénzért(bár ezt nem mondtam neki).Pasija nincs már 1 éve.Nekem úgy tűnik nagyon válogatós.

2015. márc. 20. 09:28
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:

"van egy 3.5-ös DODGE CHALLENGER-em amire buknak a csajok"

Azért mert ekkora sutyerák vagy. :D

2015. márc. 20. 10:01
 12/42 A kérdező kommentje:
"sutyerák" - Lefordítaná kérem?
2015. márc. 20. 10:04
 13/42 anonim ***** válasza:
45%

lehet mégse arra a Dodge-ra buknak a csajok

attól h megvan mindened még nem tudsz csajozni

egy primitív elkényeztetett kis senki vagy

2015. márc. 20. 10:04
 14/42 anonim ***** válasza:
45%
Ki mondta,hogy a Dogde Challengerre buknak a csajok? A6-os Audi,5-ös BMW,vagy E-s Merci...itt kezdődik a beugró szint Európában.
2015. márc. 20. 10:06
 15/42 A kérdező kommentje:
Nem értem miért kell irigykedni, nem vagyok elkényesztetett. Az nem zavar, hogy 8 évet húztam le egy bányába folyamatos műszakba srárba,hóba,fagyba ?
2015. márc. 20. 10:07
 16/42 anonim ***** válasza:
"ha ő is kihasznál, akkor én is őt, valahova kell dugni..." te egy sz@r ember vagy.
2015. márc. 20. 10:09
 17/42 anonim ***** válasza:

8-as vagyok.

Nem mondtam, hogy ne tudnál szeretni, meg ne lehetnél romantikus, csak ez valahogy nem jött szóba, ehelyett a kocsiddal, a pénzeddel és az összeköttetéseiddel érveltél. Ez szúrt szemet, és úgy tűnik, nem csak nekem.

Amúgy meg nincs olyan ember, aki mindenkien tetszik. A lányzónak nem te vagy az esete, és ennyi.

2015. márc. 20. 10:10
 18/42 A kérdező kommentje:

Az új európai autók mind szarok, megbízhatatlanok.Apám X5-ös bmw-je 3x állt le vag nem indult. Volt régebben egy szép fekete e46-osom, az is egy kalap szar volt.

Persze az előtt opellel jártam.

Audit sem csipázom mind szarok, ugye PDTDI. Haverok szerint ettől "egyedibb" autóm nem is lehetne.

2015. márc. 20. 10:12
 19/42 anonim ***** válasza:

Nekem pedig egy BMW X6-osom van, és sosem azzal akartam illetve próbáltam meg barátnőt szerezni... Nekem sincs barátnőm a mai napig, pedig azt mondják, hogy nincs velem semmi baj. Ilyen az élet. Meg tudlak érteni.:)

22/F

2015. márc. 20. 10:14
 20/42 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

22 éves, normális, értelmes lánynak tartom magam és soha nem járnék egy olyan fiúval, mint te. Aki ilyen- olyan tárgyakkal érzi szükségesnek, hogy villogjon, azt messziről elkerülöm. Olyan barátot keresek, aki intelligens, tanult, figyelmes és jól tudok vele beszélgetni. Nem olyat, akinek addig kellek lyukként, míg talál egy csinosabbat, vagy aki kifizeti a dolgaimat. Sajnos elég rosszul látod a világot.

2015. márc. 20. 10:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!