Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek hogyan tovább?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogyan tovább?

Figyelt kérdés
van egy lány akivel megvolt az első randi 1 hónap facebook beszélgetés után, úgy érzem jól sikerült, sétáltunk és beszélgettünk 1 órán keresztül, párszor szemeztünk is, és nagyon sokat nevettünk. Nagyon okos és értelmes lányról van szó tehát nem az a k***a típus. Csütörtökön lesz a következő találkozónk, úgy gondoltam viszek neki csokit, méghozzá a kedvencét. szerintetek jó ötlet? másik pedig az, hogy ugye elég jól halad a kapcsolatunk, szerintem én is szimpatikus vagyok neki, de persze nem szeretném elhamarkodni a dolgokat de szerintetek ha úgy adná a helyzet megcsókoljam? nem túl rámenős második randin? nem tudom eldönteni, szerintetek mit kellene tennem? 16L és 18F :)
2015. márc. 17. 22:11
 1/3 anonim válasza:
Azon kívül, hogy okos nem sokat árultál el. Érdeklődési körtök ha azonos akkor abban keresd a megoldást, ha nem, az se gond vond be a te világodba. A csoki, hát nem tudom, szerintem okos lány létére vagy átlát az ilyenen vagy nem értékeli de ennek ellenére tetszeni fog neki, szerintem sok még. A virág még elmegy, de akkor te kösd! A csók, az adja magát, ha lassú akarsz lenni, akkor légy az. Én ebben a kórban valahogy úgy csináltam, hogy "Remélem jól érezted magad, ami engem illet, jót társalogtunk, ezért hadd adjak neked egy puszit." Szerintem ebben a kórban, már ami őt illet, nem gyerekes és egy aféle kedvességet és megfontolt szimpátiát sugároz. Ha segítettem nyugodtan kérdezz.
2015. márc. 17. 22:35
 2/3 A kérdező kommentje:

köszi a választ! :)

hát érdeklődési körünk nem éppen egyezik, de megtaláljuk a közös hangot egymással. Hát én úgy vagyok vele, hogy inkább csoki mint virág, eddig egyszer vittem lánynak virágot, de az nem jól sült el, és inkább elbizonytalanodok a virágtól. Szóval akkor egyenlőre puszi? :)

2015. márc. 17. 22:45
 3/3 anonim válasza:

Ami nem megy nem kell erőltetni, rendben virág kilőve.

Ha mindenképp kedveskedni akarsz valamivel és ez épp csokoládé szeretnéd, hogy legyen akkor annak megkel adni a módját. Jaj hoztam neked a kedvenc csokidból, - na ezt ne. Véleményem szerintem egyél belőle te is! Tehát akkor bonbon csomag legyen és vesd fel úgy a szitut, hogy "Gondoltam feldobom a mai találkozásunkat egy kis édességgel, de ne értsd félre, nem azért mert te nem vagy elég édes, csak bíztam benne hogy szereted a csokit". Döntsd el te ha ez sok. Ha szereti a csokit akár egy csokoládé túra (kb 2.690 Ft/fő). Ha szórakozni akartok és szereti a drámát/komédiát színház. Nem kell megijedni, abban a korban simán menni lehet, és jobban szórakoztat mint egy mozi. A szünetbe meg akár egy kis csokoládé meglepi, ki tudja. És igen, a puszit ajánlom.

2015. márc. 17. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!