Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogyan tovább?
köszi a választ! :)
hát érdeklődési körünk nem éppen egyezik, de megtaláljuk a közös hangot egymással. Hát én úgy vagyok vele, hogy inkább csoki mint virág, eddig egyszer vittem lánynak virágot, de az nem jól sült el, és inkább elbizonytalanodok a virágtól. Szóval akkor egyenlőre puszi? :)
Ami nem megy nem kell erőltetni, rendben virág kilőve.
Ha mindenképp kedveskedni akarsz valamivel és ez épp csokoládé szeretnéd, hogy legyen akkor annak megkel adni a módját. Jaj hoztam neked a kedvenc csokidból, - na ezt ne. Véleményem szerintem egyél belőle te is! Tehát akkor bonbon csomag legyen és vesd fel úgy a szitut, hogy "Gondoltam feldobom a mai találkozásunkat egy kis édességgel, de ne értsd félre, nem azért mert te nem vagy elég édes, csak bíztam benne hogy szereted a csokit". Döntsd el te ha ez sok. Ha szereti a csokit akár egy csokoládé túra (kb 2.690 Ft/fő). Ha szórakozni akartok és szereti a drámát/komédiát színház. Nem kell megijedni, abban a korban simán menni lehet, és jobban szórakoztat mint egy mozi. A szünetbe meg akár egy kis csokoládé meglepi, ki tudja. És igen, a puszit ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!