Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tovább randizás?
Figyelt kérdés
Van egy csaj, akivel egy fakultációra járok az egyetemen. Még sosem beszéltem vele az elmúlt 4 évben, talán a köztünk lévő korkülönbség miatt sem vettük egymást észre (28 vagyok, másoddiplomám, ő 21). Nemrég azonban "szemügyre vettem", megtetszett, szívesen randiznék vele, de nem tudok róla semmit, legkevésbé, hogy bejövök-e neki.
Pár napja bejelöltem, facebookon visszaigazolt (ahogy gondolom, minden évf.társát), eddig ennyi.
Hogyan tovább?
(És nem, nem tudom 28 évesen, hogy kell ilyen helyzetben ismerkedni. Nem vagyok fatökű, eddig mindig a szűkebb-tágabb baráti társaságból voltak korombeli barátnőim, vadidegen/félig vadidegen lányoknál még nem próbálkoztam. És azt sem tudom eldönteni, hogy bejönnék-e a csajnak)
2015. márc. 14. 18:52
1/2 anonim válasza:
Annyit azért meg mersz csinálni,hogy odamész hozzá,és elhívod valahová,nem ? Egy sütire,bármire.Tök mindegy mit mondasz,mert ha bejössz neki,igent fog mondani.
2/2 anonim válasza:
Attól függ, milyen típusú csajról van szó. Ha beszari és/vagy súlyosan önbizalomhiányos, vagy nem nyitott az ismerkedésre, akkor megeshet, hogy úgy is nemet mond, ha egyébként bejönnél neki. Szerintem először óra előtt vagy után próbálj vele beszélgetni, esetleg hozd fel közös témának az órát, vagy bármi mást, és ki tudod puhatolni, hogy egyáltalán érdekled-e őt, mert ha nem, akkor kár további energiát és időt pazarolnod az egészre, és nem is égeted be magad egy randira hívással. Sok sikert, beszélgess vele, a többit majd meglátod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!