Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok zavarna az ha parókát hordok?
Figyelt kérdés
Mert kopasz a fejtetőm, de tökre ugy néz ki mintha igazi lenne. (elvégre én se reklamálok a szilikonért) Igy is szoktam randizgatni és szerintem nem szokták észre venni. Félek mikor oda kerülne a sor (x) lecsuszik a fejemről és észre veszi.2015. márc. 14. 15:12
1/10 anonim válasza:
höhö, nyalod a csajt ő meg húzná a fejed mégjobban a hajadnáál fogva, de csak a hajad menne, a fejed nem.
2/10 anonim válasza:
szerintem gáz egy pasinak a paróka akkor ha azért hordja mert kopasz a fejtetőnél a feje legyél akkor inkább kopasz ne hordj parókát mert gáz...
3/10 A kérdező kommentje:
1# Majd figyelek ,hogy jár a keze. )
2015. márc. 14. 15:16
4/10 opened paradise válasza:
Tehát egy pepi.
Azt általában ki szokták szúrni egyből...
5/10 A kérdező kommentje:
javítás: ,,hogy hol jár a keze''
2015. márc. 14. 15:19
6/10 anonim válasza:
Ne hordj parókát! Szerintem szexi is lehet ha valaki kopasz, egyáltalán nem gáz szerintem!!!
7/10 A kérdező kommentje:
2# Akkor is ha nem áll Jól nekem a kopasz fej, csak a paróka? (De ugy tetszik ez nekem. Mintha fiatalabban is néznék ki. Jobban felfigyelnek rám és a közérzetem is jobb.)
2015. márc. 14. 15:25
8/10 anonim válasza:
Biztos vagyok benne,hogy szexi vagy anélkül is... legalábbis nekem kicsit furcsa lenne, ha megtudnám,hogy a pasi akivel randizgatok parókát hord, mert szerintem egyáltalán nem gáz ha valaki kopaszodik, sőt...
9/10 A kérdező kommentje:
imagestore1.cotcot.hu/39_0_4172_cf9c58fa425b69c208d16e20379cf57f_d1b798_701.jpg
2015. márc. 14. 21:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!