Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Zavarna egy srácon az ilyen bőrhiba?
Figyelt kérdés
Az arcomon kb. 2 éves korom óta van egy folt, sajnos nem lehet vele mit csinálni. Nem változik, nem nő, valószínűleg már így is marad. A színe néha picit változik, általában világosabb rózsaszínes (sokszor alig lehet észrevenni, ha nem kifejezetten azt nézed), máskor viszont, ha pl. kiizzadok, akkor eléggé piros és feltűnő.
Én nagyon utálom ezt a foltot, és azt hiszem, a lányok is undorítónak találják. :S Pedig szerintem amúgy nem lennék ronda, de ez elrontja az arcomat.
Lányok, szerintetek ilyen folttal is lehet valaki jóképű, vagy legalább lesz olyan lány, aki elfogad? :/
Magamról nem teszek ki képet, de kerestem hasonló képet a neten, kb. ugyanakkora, olyan színű, és ott van az arcomon a rózsaszínes folt, mint ennek a férfinek:
2014. nov. 6. 20:30
2/4 anonim válasza:
Ha nem túl nagy és emellett jól néz ki az illető nem zavarna. :)
3/4 anonim válasza:
Nem, miért zavarna? Ha amúgy minden tekintetben passzol az illető, akkor miért befolyásolna egy ilyen?
4/4 anonim válasza:
Szia! En ekcémás vagyok! Ez általában télen ki szokott fehéredni vitiligo/pigment hiány szeruen! Szinte minden fiúnak tetszek es senkit nem érdekel a borom! Szerintem a lányokat se fogja a tied! Ez legyen a legnagyobb hibád! 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!