Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányoknak szól eslö sorban,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányoknak szól eslö sorban, hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Lányoknak szól eslö sorban

Szóval 25éves srác vagyok, 2 éve költöztem Pestre és tönkre ment a kapcsolatom. Most igy 8 hónap után ugyérzem kellöen összeszedtem magam és

sikerűlt tovább lépnem, és úgy gondoltam ideje lenne randizgatnom.

A bökkenö csak az hogy eddig minden idömet és erömet az exemre forditottam az elmult két évben és nem nagyon ismertem meg sok embert, ez persze az

én hibám tudom, plusz egy 7 éves párkapolat után nem lesz egy könyű dolgom. Amm, alpvetöen én nyitotvagyok a beszélgetésre, szóval nállam már csak egy

kinyitott ablak lehet nitotabb, szeretek beszélgetést kezdeményezni, de ugy vettem észre hogy itt Pesten ez nem olyan könyü...

Csak egy egyszerű példát idézek a multhét péntekemböl.... (Lementem egy szórakozó helyre két barátommal meginni egykét sört. A pultnál megláttam egy

tök csinos lányt, szép hosszú hajavolt, zöld szeme, gyönyörü volt, szóval ott olvadtam el :D... a tipikus... Amm odamentem hozzá és leszólitottam egy

egyszerü sziával, tök kedves voltam, ö pedig ledöbben hogy leszólitottam. :S Nos hát nem tudom, ennél a pontnál kicsit átgondoltam az életemet, hogy már

sok mindennel találkoztam de ilyennel még nem. Szóval megdöbbent ezen, és nem a jó vagy rossz értelemben... Hanem hogy létezik ilyen dolog? Meg hogy mért?

Jó mindegy engem nehéz kizökkenteni, leültem vele egy asztalhoz, beszélgettűnk tök jól elvoltunk. Elég késöre járt már, és elindult haza a barátnöivel,

elkértem a számát, hogy majd másnap keresem...Megadta tök jó volt meg minden. Másnap felhivtam. És kezdöttek a meglepödések. Fúúúú...Belészgetűnk, és

elkezdett ugyanazokat mesélni amit elözö északán, én pedig befejeztem az elkezdett mondatait+még folytattam is, és meglepödött hogy figyeltem rá...Mivan? Ez

most mi? Általában ha két ember leűl beszélgetni akkor van A aki mond valamit és B aki vég halgatja A mondanivalóját, majd B megfogalmaz egy választ A

felé.... Én voltam a B....Szóval mitt hitt hogy a fal ül melette és bármit is mond neki az tökk mindegy? Bár érdekes hogy a fal még tovább is kérdezte és

többet akart megtudni róla... úúúhh egy beszélö fal ez tök jól hangzik xD.... Na mindegy, szóval nemtudtam ezt mire vélni, innetöl inkább elköszöntem töle,

mert ezek szerinte nem figyelt semmire. Én meg azért szeretek ugy beszélgetni hogy annak van értelme is, vagy legalább emlékeznek rá... hüha, egyre jobb

elvárásaim vannank)..

A másik hogy a szorakozó helyeken általában mindenki csumarészeg, hát nem tudom, részeg ne, úgy be vagyok nyomva, mint a szög. Most semmi értelme

egy részeg csaj leszólitásának, mert abbol csak hányás lesz vagy az ö vagy az én részemröl..Persze erre megkapom majd hogy részeg nöt könyebb ágyba vinni

meg minden, kár hogy engem ennél magasabb célok vezérelnek... Remélem ezzel mások is igy vannak.. Szoval a Szórakozó hely megint kilöve, ja teszem még

hozzá, ha nem a részeg, akkor vagy a szűz.k... aki megpróbál pénzel lehuzni, vagy van pasia, vagy egy társaság aki tök ellenséges :D , komolyan néha már nem

hiszem el. Bár lehet hogy az én hibám, én vidékröl jöttem és ott az emberek általában nyitottak és nem a hátsó szándék vezérli öket....

Bár nem akarok általánositan, mert bisztos van kivétel, csak nem értem hogy mértnem találom meg :D pedig igyekszem...

Szóval most hogy irtam egy kisregényt a szerencsétlenségeimröl, mit tanácsoltok, hol kezdjem, merre haladjak, mik a helyszinek? hogy találkozzak egy

értelmes leányzóval :D aki nem lepödik meg ha leszólitom vagy emlékszik legalább arra hogy mikröl beszélgettűnk xD vagy bármi. Mert már kifolytam az

ötletekböl, vagy ha valaki ilyennek érzi magát az jelentkezzen :D

Bár nem adom fel.....

2015. márc. 8. 05:19
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha rendes lányt akarsz találni magadnak, inkább egy könyvtárban próbálkozz! :)És légy türelemmel, bár úgy vettem ki a soraodból, hogy ezzel nem lesz gond.

Amíg a "kinek van kedve du..ni?", vagy "Ki szeretné hogy kiny..jam?" felhívásokra akad jelentkező, addig ne ia csodálkozzunk azon, hogy a pasik nem tudnak, sőt nem is akarnak udvarolni! (persze tisztelet az egyre ritkább kivételeknek) Ebből következik, a mai csajok nagy része azt sem tudja mi az az ismerkedés, udvarlás, így nem csoda, hogy meglepődik azon, ha valaki nem így közeledik feéjük. Meg, ma már "ciki" a romantika is. Mondhatni nem menő! Sajnos ilyen irányba megy a lány-fiú kapcsolat... elkeserítő...

Azért ne add fel, biztosan nem mindegyik lány ilyen, úgy ahogy nem mindegyik fiú sem!

2015. márc. 8. 06:54
 2/3 anonim ***** válasza:

A szöveged helyesírásilag és tördelésileg majdnem teljesen olvashatatlan.

Csodálkozom azon, hogy egyáltalán a szórakozóhelyen szóba állt veled valaki, miután már ledöntöttél pár pohárral. Nem venném komolyan, aki ittasan közeledik felém.

Vidéken sem kevesebb az, aki zárkózott és azok sem, akiket hátsó szándék vezérel. Ha Budapesten akarsz érvényesülni, akkor vegyél vissza az arcodból, mert eddig nem mutattál még fel semmit.

2015. márc. 8. 08:34
 3/3 A kérdező kommentje:
Nos hogy eddig mit mutattam fel és mit nem azt nyilván te fogod eldönteni, rendben legyenen. Én nem mondok rólad véleményt mert nem ismerlek, és nem sűlyedek le a szintedre. De persze te megteheted. Am 2 pohár sört ittam meg szóval nem hiszem hogy részeg lettem volna, sött még az északa során két csaj is összeverekedett részegen, szóval nem hiszem hogy velem volt a baj xD.... részegen nem mentem volna oda mert tisztában vagyok azzal hogy a részeg nönél már csak a részeg férfi undoritobb. Végezetűl nem tudom mért támadsz engem, én a multam egyik töredékét irtam le, ha nem tudsz segiteni akkor ne boncsd a rendet itt :D vagy valameik sorban magadra ismertél? :D ja és bocs az irásomért :D megesik további kellemes napot :)
2015. márc. 8. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!