Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Utcai ismerkedés? .

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Utcai ismerkedés? .

Figyelt kérdés

Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek bunkóságnak számít e az, hogy utcán meglátok egy lányt, megállítom bemutatkozom és megkérdem hogy nincs e kedve megismerkedni velem, majd elkérni a telefonszámát vagy msn címét vagy e-mail címét?

Vagy az ,hogy nyíltan megmondom mit akarok az most nem menő? (esettleg tapasztalatok is jöhetnek ha így jöttél összevalakivel akkor mi lett a vége, meddig voltatok együtt stb...)

2010. febr. 15. 20:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem tartom kizártnak. De ez a sráctól is függ, a helyzettől is függ, a szövegtől is függ, szóval a körülményektől...

Viszont van párom, szóval mindenkit elhajtanék, ez tuti.

Míg nem volt, nem voltam nagyon "népszerű" az utcán sem :D

De tényleg, próba szerencse, mi vesztenivalód van?

Próbálkozni kell. :)

2010. márc. 9. 12:21
 12/16 anonim ***** válasza:
nemtudom..én szeretem.már többször leszólitottak minket a bnöimmel az utcán és lehet h nemlett belöle soha semmi,de azbiztos h egy jóélmény:DD
2010. márc. 9. 12:35
 13/16 anonim ***** válasza:
90%

volt már itt is sok hasonló kérdés, ott orrba-szájba bátorítják a srácokat, hogy utcán, tömegközlekedésen milyen jól lehet ismerkedni. nézzétek meg itt milyen válaszok vannak lányoktól.

konkrét válaszom: nem, manapság nem normális dolog leszólítani valakit az utcán, de minimum ciki. nem az 1900-as évek elején vagyunk, amikor ez még normális, sőt elvárt dolog volt.

(alap társadalmi probléma, hogy manapság nincs fóruma, nincs amolyan természetes módja az ismerkedésnek)

2010. márc. 9. 12:52
 14/16 anonim ***** válasza:

Ez szerintem is kicsit letámadós, de ha valami spontán ötlet alapján elhív valahová, vagy csatlakozik hozzám az illető egy darabon, és el tudok vele dumálni, akkor nem gáz.. 90% hogy ha ez után kéri el a számom vagy msnem, akk megadom:D

Nyuszi^^

2010. márc. 9. 12:54
 15/16 anonim ***** válasza:

nekem is van egy történetem én lány vok és 2 srác (ez egyik helyes volt:P) odajött h hova megyek épp vártam a metrót mondom a mozifanatikusok éjszakájára és micsoda véletlen ők is odamentek:D én megadtam volna neki a számomat csak sajnos akkor még volt barátom:D

és azt hozzáteszem h amikor van pasim akkor minidg vmi jó csávó talál be és ez annyira idegesítő:D

2010. márc. 9. 13:19
 16/16 anonim ***** válasza:
nekem is mindig ezvan:D hogy amikor van pasim akk jön oda valami helyes gyerek:P-.-:D
2010. márc. 9. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!