Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Utcai ismerkedés? .
Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek bunkóságnak számít e az, hogy utcán meglátok egy lányt, megállítom bemutatkozom és megkérdem hogy nincs e kedve megismerkedni velem, majd elkérni a telefonszámát vagy msn címét vagy e-mail címét?
Vagy az ,hogy nyíltan megmondom mit akarok az most nem menő? (esettleg tapasztalatok is jöhetnek ha így jöttél összevalakivel akkor mi lett a vége, meddig voltatok együtt stb...)
Nem tartom kizártnak. De ez a sráctól is függ, a helyzettől is függ, a szövegtől is függ, szóval a körülményektől...
Viszont van párom, szóval mindenkit elhajtanék, ez tuti.
Míg nem volt, nem voltam nagyon "népszerű" az utcán sem :D
De tényleg, próba szerencse, mi vesztenivalód van?
Próbálkozni kell. :)
volt már itt is sok hasonló kérdés, ott orrba-szájba bátorítják a srácokat, hogy utcán, tömegközlekedésen milyen jól lehet ismerkedni. nézzétek meg itt milyen válaszok vannak lányoktól.
konkrét válaszom: nem, manapság nem normális dolog leszólítani valakit az utcán, de minimum ciki. nem az 1900-as évek elején vagyunk, amikor ez még normális, sőt elvárt dolog volt.
(alap társadalmi probléma, hogy manapság nincs fóruma, nincs amolyan természetes módja az ismerkedésnek)
Ez szerintem is kicsit letámadós, de ha valami spontán ötlet alapján elhív valahová, vagy csatlakozik hozzám az illető egy darabon, és el tudok vele dumálni, akkor nem gáz.. 90% hogy ha ez után kéri el a számom vagy msnem, akk megadom:D
Nyuszi^^
nekem is van egy történetem én lány vok és 2 srác (ez egyik helyes volt:P) odajött h hova megyek épp vártam a metrót mondom a mozifanatikusok éjszakájára és micsoda véletlen ők is odamentek:D én megadtam volna neki a számomat csak sajnos akkor még volt barátom:D
és azt hozzáteszem h amikor van pasim akkor minidg vmi jó csávó talál be és ez annyira idegesítő:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!