Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Utcai ismerkedés? .

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Utcai ismerkedés? .

Figyelt kérdés

Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek bunkóságnak számít e az, hogy utcán meglátok egy lányt, megállítom bemutatkozom és megkérdem hogy nincs e kedve megismerkedni velem, majd elkérni a telefonszámát vagy msn címét vagy e-mail címét?

Vagy az ,hogy nyíltan megmondom mit akarok az most nem menő? (esettleg tapasztalatok is jöhetnek ha így jöttél összevalakivel akkor mi lett a vége, meddig voltatok együtt stb...)

2010. febr. 15. 20:57
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
61%
én nagyon nem szeretem a az utcán 'zaklatnak', és biztos nem adnék meg semmilyen információt magamról. de ki tudja, hát ha olyan lányra akadsz akinek tetszik. egy próbát megér.
2010. febr. 15. 20:59
 2/16 anonim ***** válasza:
62%
szerintem 99% h elzavar nem hiszem hogy olyan sokan szeretik a zaklatást vagy azt hinnék szórakozol és valami hátsószándékod van
2010. febr. 15. 20:59
 3/16 anonim ***** válasza:
82%
Csajól is függ, általában ha az első benyomása jó rólad akkor belemegy a dologba, ellenkezőképpen leráz. Ennyi
2010. febr. 15. 21:00
 4/16 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem ez abszolut nem menö inkább ciki igy odamenni egy csajhoz és szó szerint letámadni, kétlem hogy ennek sok csaj örülne
2010. febr. 15. 21:05
 5/16 anonim ***** válasza:
50%
Én nem szeretem utcán leszólítanak.Általában nem is szoktam válaszolni,csak tovább megyek a dolgomra.
2010. febr. 15. 21:08
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Sztem lehetséges ez de nem ilyen közvetlenül ahogy írtad. Én buszmegállóban ismerkedtem már meg lánnyal, igaz nem így nyitottam nála h add meg az MSNed :D

A lényeg h kezdj valami kérdéssel én pl. azt kérdeztem meg h az adott busz elment-e már. Ezzel már eltudsz kezdeni egy beszélgetést, próbálj meg vicces lenni, ha úgy látod vevő a társaságodra, akkor nyugodtan rákérdezhetsz a telefonszámára vagy az iwiw-re.

A lényeg h picit megismerjen mire elkéred az elérhetőségét, közvetlenül ezzel kezdeni tényleg zaklatás, ahogy a lányok is írták.

2010. febr. 15. 21:09
 7/16 anonim ***** válasza:
33%
Lány vagyok, de nem reagálok soha az utcán, buszon próbálkozókra, mert mindig arra gondolok, hogy ha ilyen laza a srác, akkor aznap már hányadik lehettem, akit így leszólított??
2010. febr. 16. 10:39
 8/16 anonim ***** válasza:
74%

Mentális állapottól függ. Ha abszolút nem erőltetett és jól érzed magad. Nem érdekel mit gondol a csaj, csak azért teszed mert az ösztöneidre hallgatsz, akkor 99%, hogy ő is találkozni akar veled. Akkor csak folynak az események és minden jó lesz. Ha görcsölsz nehezebb.

Volt, hogy görcsösen toltam és úgy is tetszettem a csajnak, megadta a számát, de akkor meg a telefonban már nem vonzódott annyira.

Lazán kell tolni. Élvezni. Nem törődni mások véleményével, pl. itt akik vissza akarnak húzni. Azt teszel amit akarsz.

2010. febr. 16. 13:07
 9/16 anonim ***** válasza:

Én egy példát szeretnék írni, ami pont ma történt velem:

Egy néger srác (20-25 között) rám köszönt buszmegállóba menet. Kérdezgetett ilyen általános dolgokat tőlem (pl: név, kor). Mindezt angolul. Eddig még azon kívül h furcsának találtam, nem volt vele semmi bajom. Deh elkezdte mondani h én az ő barátja vagyok. Gondoltam magamban ez hülye. Álltunk a zebra előtt és azt mondta h szeret és megkérdezte h én szeretem-e őt. Tökre beijedtem, deh szerencsére sokan voltak és picit megnyugodtam. Azt válaszoltam neki h nem, bocs, de csak 3 perce ismerlek. Mentünk tovább én megálltam a buszmegállóba ő meg köszönés nélkül továbbment...

14/L

U.i: elfelejtettem leírni h mondta h orvosira jár az egyetemre... hát nem szeretnék a betege lenni :S

2010. febr. 16. 14:59
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
velem már volt ilyen, hogy megkérdezték mennyi az idő.és utána megismertem és jártunk.
2010. febr. 17. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!