Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Utcai ismerkedés? .
Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek bunkóságnak számít e az, hogy utcán meglátok egy lányt, megállítom bemutatkozom és megkérdem hogy nincs e kedve megismerkedni velem, majd elkérni a telefonszámát vagy msn címét vagy e-mail címét?
Vagy az ,hogy nyíltan megmondom mit akarok az most nem menő? (esettleg tapasztalatok is jöhetnek ha így jöttél összevalakivel akkor mi lett a vége, meddig voltatok együtt stb...)
Sztem lehetséges ez de nem ilyen közvetlenül ahogy írtad. Én buszmegállóban ismerkedtem már meg lánnyal, igaz nem így nyitottam nála h add meg az MSNed :D
A lényeg h kezdj valami kérdéssel én pl. azt kérdeztem meg h az adott busz elment-e már. Ezzel már eltudsz kezdeni egy beszélgetést, próbálj meg vicces lenni, ha úgy látod vevő a társaságodra, akkor nyugodtan rákérdezhetsz a telefonszámára vagy az iwiw-re.
A lényeg h picit megismerjen mire elkéred az elérhetőségét, közvetlenül ezzel kezdeni tényleg zaklatás, ahogy a lányok is írták.
Mentális állapottól függ. Ha abszolút nem erőltetett és jól érzed magad. Nem érdekel mit gondol a csaj, csak azért teszed mert az ösztöneidre hallgatsz, akkor 99%, hogy ő is találkozni akar veled. Akkor csak folynak az események és minden jó lesz. Ha görcsölsz nehezebb.
Volt, hogy görcsösen toltam és úgy is tetszettem a csajnak, megadta a számát, de akkor meg a telefonban már nem vonzódott annyira.
Lazán kell tolni. Élvezni. Nem törődni mások véleményével, pl. itt akik vissza akarnak húzni. Azt teszel amit akarsz.
Én egy példát szeretnék írni, ami pont ma történt velem:
Egy néger srác (20-25 között) rám köszönt buszmegállóba menet. Kérdezgetett ilyen általános dolgokat tőlem (pl: név, kor). Mindezt angolul. Eddig még azon kívül h furcsának találtam, nem volt vele semmi bajom. Deh elkezdte mondani h én az ő barátja vagyok. Gondoltam magamban ez hülye. Álltunk a zebra előtt és azt mondta h szeret és megkérdezte h én szeretem-e őt. Tökre beijedtem, deh szerencsére sokan voltak és picit megnyugodtam. Azt válaszoltam neki h nem, bocs, de csak 3 perce ismerlek. Mentünk tovább én megálltam a buszmegállóba ő meg köszönés nélkül továbbment...
14/L
U.i: elfelejtettem leírni h mondta h orvosira jár az egyetemre... hát nem szeretnék a betege lenni :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!