Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves Fiúk! Miért kellenek nektek mindig a vékony, buta, bunkó plázap. Csák? Miért a tökéletességre mentek mikor a tökéletlenség jobb. Szerintem. (19/L)
#Kérdező
Nekem nem a külső számít. Sosem az számít. Én nem vagyok felszínes. Számomra a belső értékek a fontosabbak. Nekem nem kellenek az "Adoniszok".
#Kérdező
Manapság csak ilyen 'páwa' fiúk vannak.
Nem, nem a külső számít. Én nem azt nézem hogy hogy néz ki. Hanem pl ha ott áll a közelemben a barátival akkor látom a viselkedését. Nem külső alapján ítélkezem. Hanem viselkedés.
Ég és föld.
Ritka az ilyen mint a fehér holló. Bárcsak feltétlen tudnék ennek hinni. (Ahányan már dobálóztak ezzel, aztán a másik pillanatban, mintha nem is Ő mondta volna.) Remélem Te valóban egy szabályt erősítő kivétel vagy. :)
(#3-as voltam)
#Kérdező
Drágám, pávafiúkra rá se nézek. Minek kelljen nekem egy olyan férfi aki úgy viselkedik mint egy lány ?
Én a normális férfiakat figyelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!