Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan deritsem ki h tetszek-e neki?
Mi lenne ha a korosztályoddal foglalkoznál?
Úgy utáltam középsuliban is anno, hogy az elsős, másodikos csajok majd el olvadtak a felsős fiúktól... persze azok le se tojták őket...
25/f
NE!! szerintem ne hivdd el randiznii-.-
HAnem viselkedj ugy ,amibol meg tudja hogy be josz neki..MEnj oda beszelgesetek..mosoly meg ilyenek :D ;)
es ne gyere zavarba :)
De én inkább azt akarnám h ö jöjjön rá, hogy nekem tetszik és ö kezdeményezzen...cs nem tudom hogyan csináljam.
És köszi azoknak akik irtak.
Egy tőled 4 évvel idősebb fiú elé ne állj úgy oda, h kerek-perec kimondod, h tetszik neked! Kiröhögne, gyerekesnek tartana. Inkább csak jeleket küldj felé. Nézz rá sokat, szemezz vele, mosolyogj. Próbálj vele beszélgetni, közben érintsd meg, akár köszönéskor és végig simíthatod a karját. Tekergesd a hajad v harapdáld a szád szélét, miközben szemezel vele. Rem segítettem :)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!