Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 2 pasival randizgatni egyszerr...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 pasival randizgatni egyszerre szemét dolog? 20/L

Figyelt kérdés
Egyiket január óta ismerem, itt lakik szinte mellettem. Teljesen úgy éreztem, hogy már együtt vagyunk. napi szintű randik..stb. kb. 2 hét után le is feküdtünk. Csak utána én elutaztam, neki sok volt a suli, otthoni zűrök. Teljes mértékben elhanyagolt, mikor visszatértem, akkor is nem is jelentkezett, pedig tudta jól, hogy már itt vagyok. Eldöntöttem, hogy már nem fog érdekelni. egy véletlen módján megismertem valaki mást, aki kb 50kmre lakik tőlem. Nagyon kevés szabad ideje van. Tanul, dolgozik, mindennap 5kor kel, es estig sulizik, utána tanul. Kb. 2 hetente láthatom pár órára. Most még úgy több szabadja volt, szóval egy hét alatt 3 randink volt. Nagyon rendes fiú. A talik nagyon jól sikerültek. Csók volt, több nem. Tőle jobbat nem is kívánhatnék. Álmaim pasija. Na de távolság... Persze felbukkant az első számú jelölt közben, aki most már teper, hogy megkapjon. Ma kihívott... és valahogy csók lett a vége. Mit tegyek? :/ Melyiket válasszam? Nagyon nem fer, ha egy ideig ismerkedés alapjából hagynám mind a kettőt és max a csók lenne...? Ach... tanácstalan vagyok :/
2015. febr. 23. 17:35
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Számomra egyértelmű, hogy ketteskét választanám. Mivel az első már elásta magát. (nálam legalábbis) ilyen esetben, mint amit leírtál. Ha nem tudtok találkozni az egy dolog, de attól még kereshetne. Ha nem tette, akkor nem is érdekelted annyira.

Egyébkét a párhuzamos randizás úgy fair ha mindegyik emberke tud a másik létezéséről.

Te hogy éreznéd magad ha meglátnád, hogy az akivel randizol, akihez a szíved húz, egy másik lánnyal csókolózik? Mert azt mondtad az egyeskével csak csók volt most legutóbb. Az nem CSAK csók. Annak aki irántad érez valamit, nagyon rosszul esne, még ha hivatalosan nem is jártok együtt.

Megmondom őszintén, ha megtudnám ezt a csókot egyessel, akkor ketteske helyében, és ha pasi lennék, nekem már nem is kellenél.

2015. febr. 24. 20:50
 12/12 A kérdező kommentje:

közben alakult a helyzet.... tegnap még kettő... ma már egy se... :( második számú jelöltöt választottam, aki messze van. Meg is írtam neki, hogy nem érdekel a távolság nem érdekel semmi. De Kettes számú jelölt nem is írt vissza már inkább erre. Vagyis minth előtte mondta, hogy nem akarja h miatta szomorú legyek, hogy allig találkozunk..bla bla... szóval az olyan... h kb azt mondta h nem akarja. Vagyis én így fogtam fel...

Egyes számú jelölt ma is egész nap jelentkezik, hív ahová csak lehet, de estére kiderült, hogy ugyanabba a városba fog lakni jövőhéttől, ahol a kettes. Sőt... ugyanazon a kolin. Tehát az, hogy "mert ő közel van már duplán esett"

2015. febr. 24. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!