Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érdemes társkeresőzni?
Figyelt kérdés
Én úgy gondolom az, utálom a társkeresőket, csak a barátnőm noszogat, hogy regisztráljak fel az elittárs.hu-ra vagy ilyenekre, de a tapasztalatom az, hogy társkeresőkre olyan emberek járnak fel, akik kétségbeesettek, és nekem ez rohadtul nem hiányzik. Szerintetek ciki?2015. febr. 20. 14:41
11/17 A kérdező kommentje:
*15:01, nem szexre van szükségem.. -.-
2015. febr. 20. 15:02
12/17 anonim válasza:
Miért lenne mindegyik az??
Azért azt nem mondtam, hogy ennyire problémás mindenki, már kihaltunk volna.
Csak azt mondom, hogy neked kéne megtenned az első lépést, és nyitni mások felé.
13/17 A kérdező kommentje:
Pont ezért, a barátnős dolog miatt. Ha nem vagy nőként bombázó, akkor nem érdekled a férfiakat.
2015. febr. 20. 15:12
14/17 anonim válasza:
Érdemes! Persze, vannak kétségbeesettek is, de kincset is lehet ott találni :) Nekem 2 alkalmi kapcsolatom született így, és most már egy hónapja van egy ígéretes párkapcsolatom, akit szintén társkeresőn ismertem meg :) A jelszó a netes ismerkedéshez: TÜRELEM!
23/L
15/17 anonim válasza:
Érdemes, én is ott ismertem meg a páromat, már gyerekünk is van. Persze nem elsőre, de nem kell feladni, próbálkozni kell.
16/17 anonim válasza:
Szerintem sok erőfeszítésbe is kerülhet az, hogy társkeresőn történjen is valami, annyi erővel meg csinálhatsz mást is, főleg ha az értelmesebb elfoglaltság. Nem a társkereső lesz az ami változtat rajtad, hogy történjen is valami ilyen téren.
17/17 anonim válasza:
Én nem vagyok olyan hogy átverjem a csajokat meg ilyesmi, de ha tényleg ilyen nehéz ismerkedni, akkor én benne vagyok hogy megismerjelek ha megírod hogy hány éves vagy, de komolyan, bár ez a fórum titkos kicsit körülményes ez de nem lehetetlen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!