Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » "Emésztem a dolgot"?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Emésztem a dolgot"?

Figyelt kérdés

16F

A lánnyal (15L) még nem találkoztunk élőben.

Askján elkezdtünk beszélgetni.egy buliról is volt szó hogy mindketten megyünk oda.(ez a buli ma van,ő megy,de én nem megyek mert nincs hazafuvar)

én persze névtelenül írtam neki.de nem bírtam ki hogy ne vállaltam volna fel magam.

Szóval aztán felvállaltam magam...a lány 5 percig váratott a reakcióval.annyit írt "emésztem a dolgot"

ezt egy lekoptatós szövegnek gondoltam.

Fél óra várakozás után askon írtam még neki.hogy "tudom mi van de azért megpróbáltam,akkor szia,szép estét!" erre még nem válaszolt semmit.

Eltelt 4 nap...járt fent askon többször is.nem válaszol azóta semmi egyéb kérdésre.csak lájkolgat párat aztán lemegy.

Ami azt illeti a képem nem annyira előnyös mert nem is mosolygok rajt.

Az is megfordult a fejemben hogy azért nem írt mert a buliban akart volna velem találkozni...

Dehát minek is reménykedjek...

1.Szerintetek?

2.Mit csináljak akkor ha nem ír vissza semmire se még buli után se?talán írjak rá facen?vagy inkább ne is zargassam?

3.És mit csináljak akkor ha látom élőben?menjek oda hozzá beszélgetni?vagy köszönjek neki ha elmegyek mellette az utcán?

2015. febr. 14. 23:09
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Esélytelen a dolog, nem érdekled.
2015. febr. 14. 23:10
 2/2 anonim ***** válasza:
Írd meg a házidat hétfőre.
2015. febr. 14. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!