Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám a lány tudtára hozni a következő dolgot?
Figyelt kérdés
Tavaly tavassal megtetszett egy lány, de mivel előtte nem sokkal utasított el egy másik lány, ezért nem mertem bepróbálkozni. Mivel féltem egy újabb elutasítástól. Jelenleg Budapesten tanul egyetemen, ezért szinte nem is látom. Hogyan tudnám a tudtára hozni, hogy megbántam, hogy nem próbálkoztam be nála?
Csak is értelmes válaszokat kérek!
Köszönöm!
19/F
2015. jan. 15. 19:35
1/8 anonim válasza:
Talán kezdj el vele beszélgetni :)
3/8 Beviz Elek válasza:
-Csövi!
-Szia!
-Akartam próbálkozni nálad, de nem tettem mert lúzer vagyok!
-Ok
-Na csá!
-Szia!
4/8 A kérdező kommentje:
Az gáz lenne, ha facebookon írnék neki egy üzenetet, amiben hát elmondanám neki, hogy hülye voltam.
2015. jan. 15. 19:40
5/8 anonim válasza:
Hívd el valahova, meg hogy beszélni szeretnél vele. Majd tölts vele egy pár órát, aztán beszélj neki erről őszintén.
6/8 A kérdező kommentje:
Jó jó, de Ő Budapesten tölti ideje nagy részét, én meg Győr - Moson - Sopron megyében, egyébként Ő is Gy-M-S megyei.
2015. jan. 15. 19:43
7/8 anonim válasza:
Legjobb ha sehogy. Minek? Ez a vonat már elment, és semmi értelme belekezdeni egy ilyen kínos beszélgetésbe, mert most se lesz semmi a dologból. Inkább kíméld meg magad.
8/8 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan elmondhatod neki. Kezdetnek mondjuk az is jó lesz - a távolság miatt - , hogy beszélgetsz vele facebookon, megkérdezed, hogy hogy van, milyen az egyetem, stb., stb. Szóval csak ilyen "alapabb" dolgokat. Aztán ha úgy alakul, akkor egy idő után leírhatod neki, hogy nagyon bejön neked, csak ... (és akkor szépen megfogalmazod, hogy mik történtek veled, és miért nem léptél, és hogy bánod). Vagy ha személyesen szeretnéd, akkor gondolom azért haza szokott látogatni a csaj. Egy ilyen hazautazása során megbeszélhetsz vele egy találkozót, ahol elmondod neki és ennyi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!