Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány egy találkozás után nem reagál a következő talira hívásra, akkor ti még próbálkoznátok?
Saját tapasztalatomat mondom, én utána is próbálkoztam párszor (talán kétszer), de végig éreztem, hogy az már nem fog összejönni.
Az elsőt elszúrtam eléggé - épp nem volt túl jó kedvem. :D Mindenesetre már bánom, hogy utána még megkérdeztem kétszer is ráadásul, úgy éreztem magam utánuk, mintha jól megtaposott volna.
No vagyok, de azt mondom, hagyd!
Egyszer megprobaltad, ha erdekled, jelentkezik. Ne alazd magad!
Neee, hagyd, hidd el, nem erdekled! Sajnalom.
A nok is ugy vannak vele, mint ti, ha bejossz neki, minden kovet megmozgat, h ujra randira hivd!
Persze. Hidd el, semmi sem veletlen.
De most meg konnyebb elengedni, mint ha meg hulyitene nehany hetig es utana derulne ki, h nem is kellesz igazan, nem?
Amugy meg lehet, h csak a sajat vagyaidat vetited ki ra, es azert akarod. Vagy ismered elegge ahhoz, hogy ilyen merteku ragaszkodas alakuljon ki maris benned?
Ugyan, a Napnal is vilagosabb, h nem baratkozni akarsz vele.
Megprobalsz a kozeleben maradni, hatha igy tobb eselyed van.
De ha lenne eselyed, mar a legutobbi randi utan a neten logva varta volna, h mikor irsz ra.
Probalkozhatsz, de szerintem semmi ertelme. S ha nem veszed eszre magad, meg meg is utalhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!