Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezdjem egy lánnyal az első érintéseket?
18/l és 18/f
és most lesz a 3. randink.
lehetőleg már a 2. randin,
sajnálom fiam
"de ne hátulról"
Az milyen már :'D
szerintem az már egy kicsit meghittebb mint a sima ölelés..
ennyi az egész.
Szerintem nem késtél le semmiről, ha még mindig találkoztok :)
Amikor én összejöttem az egyik (ex)barátommal, akkor még igazi csókolózás se volt előtte, mindig puszit kaptam tőle az arcomra. Én vártam a nagy pillanatot az első csókhoz, gondoltam azért várat ilyen sokáig mert valami különlegeset tervez, vagy ilyesmi. Erre az volt, hogy épp a folyosón beszélgettünk szünetben, szólt a csengő, (futnia kellett mert másik emeleten volt a terme) hirtelen lekapott és otthagyott...azt se tudtam mi van! Borzasztó érzés volt számomra. Ráadásul semmi érzelem nem volt benne, semmi vágy, egyszerűn ott a zsúfolt folyosón ledugta a nyelvét a torkomon, és lelépett. Elég pocsékul éreztem magam.
Szóval legyél vele figyelmes, óvatos és az első lépéseket ne hamarkodd el és tedd számára különlegessé! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!