Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány egy találkozás után nem reagál a következő talira hívásra, akkor ti még próbálkoznátok?
Kedves kérdező! te ráztál már le csajt? akkor hogy éreztél? gondolom te sem akartad, hogy utólag zaklasson téged.
na most pont ez a helyzet van, csak fordított esetben. te vagy az, akit leráztak, csak a "szép csendes" módon. hagyd a csajt, találsz másikat
Hat te egy igazi ragacs vagy!
Ezert nem kellesz neki!
húúú azzmeg hát igen kérdező, úgy kéne, engedd el.. Bár semmi se volt köztetek annyira nem nevezném elengedésnek, de igen hagyjad.
Nem érdekled, ez egyértelmű, egyébként se érdekeljen ennyire pont mondod hogy semmi se volt csak duma, na, ennyi vége
Az első találkozásunk után én sem reagáltam az sms-eire, mert úgy éreztem, hogy nem akarok összejönni vele, úgy éreztem, hamar megunnám. De kitartó volt, ami tetszett, megbeszéltünk egy követk.randit, ami nagyon jól sikerült, aztán egyre jobban beleszerettem. Azóta ő lett a férjem és egy kisbabánk is van.
Szóval nálam bejött a kitartás, persze egy egészséges szinten. A zaklatás taszító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!