Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leánykérés valentinapon?
Figyelt kérdés
Holnap valentinnapkor leánykérés jó ötlet ?2015. febr. 13. 06:57
3/11 anonim válasza:
Szerintem eléggé elcsépelt. Légy kreatívabb egy kicsit!
4/11 anonim válasza:
Eléggé elcsépeltnek hangzik...
De ez most csak a valentin nap miatt jutott eszedbe, hogy ez legyen a meglepetés? mert akkor ne! Ha meg amúgy is elvennéd akkor minek hozzá a Bálint nap?
5/11 anonim válasza:
Szerintem jó ötlet, ha szereted, és egyébként is meg akartad kérni a kezét. :)
7/11 anonim válasza:
Szerintem jó ötlet, ha nem akarod elfelejteni a lánykérés évfordulóját. Ha biztosra akarsz menni, délben vagy az esti harangozáskor csináld, és később ha a körülményeket felidézed, az időpontmemóriáddal se lesz baj.
9/11 PearlDiver válasza:
Szerintem a lánykérés ne attól legyen különleges, hogy milyen napon van. Bár ha a barátnőd szereti a tipikus Valentin-napot a tipikus kellékeivel, akkor biztos örülne egy tipikus lánykérésnek is.
10/11 anonim válasza:
Én nem örülnék neki. Alapból utálom a valentin napot (szívecskés kacatokat vásárolni tök fölöslegesen...)
Jegyezzen el akkor amikor egyáltalán nem számítok rá. és az ne a szülinapom, vagy karácsony legyen.... vagy hasonló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!