Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy zajlik egy leánykérés?
az kell hozzá, h szeresd. kell egy gyűrű, amivel megkéred a kezét.
amikor a vőlegényem megkérte a kezem beteg voltam. pizsamában fetrengtem, tiszta takony voltam. munkából hazajött, letérdelt az ágy elé, elmondta, h mennyire szeret, és még igy betegen, "csunyán" is én vagyok neki a legszebb, legjobb és megkérte a kezem.
Tervezd meg jó előre :D valószínűleg a 3/4 része nem úgy sikerül de így is szupi lenne. Tervezd meg te hogy mit szeret mit nem, lehet nem átlagos. Pl nem tudom mikorra szeretnéd, de elhívod valahová menjünk el sétálni, vagy ilyesmi, ami még nem feltűnő, esetleg odarendelsz valami ismerőst addig otthon előkészítik a terepet, kicsi romantika gyertyák vagy valami... aztán hazaértek és még akkor se értené... szóval az a jó szerintem ha nem számít rá, és valami nagyon újjal megleped először és mégnagyobb meglepetés a gyűrű. Ajándék más nem is kell.
Tehát megtervezés, kreativitás, gyűrű, alkalom :D ezek fontosak :):):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!