Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan zajlik le ez? (többi lent)
Figyelt kérdés
A barátnőm jövőhéten be szeretne mutatni a szüleinek és még nekem nem volt ilyenben részem... az lenne a kérdésem, hogy mit kell nekem csinálnom? mit kell mondanom? hogyan zajlik le ez az egész? (normális válaszokat várok)2011. aug. 2. 10:46
1/11 anonim válasza:
udvariasan bemutatkozni, azt kell tükrözze a viselkedésed, hogy megérdemled a lányt és szereted. nem fogok most minden lehetőségre ajánlani egy választ. amúgy ez attól függ, hogy milyen találkozás lesz. én hoztam már haza a barátomat úgy, hogy tudtak róla, de én nem tudtam, hogy itthon lesznek a szüleim.. csak odamentünk köszöntünk ott bemutatkozott és beszélgettek kicsit majd felmentünk a szobámba. de persze lehet, hogy téged ebéddel fognak kínálni vagy ilyesmi. szerintem az gázosabb..
2/11 anonim válasza:
reméld, h nem lesz rázós. apukám az összes barátomat étterembe hurcolja. ott csekkolja a körmét, óráját, cipőjét, h eszik... félelmetes. eközben meg döbbenetesen változatos témákról beszélget... anya ilyen tekintetben inkább tompítani próbálja a szerencsétlen kínjait, és meglehetősen kedves. készülj a legrosszabbra...
3/11 A kérdező kommentje:
:S :/
És mikről szokás ilyenkor beszélgetni? Miket kérdeznek?
2011. aug. 2. 11:07
4/11 anonim válasza:
Vigyél magaddal pár volt szovjet KGB-s ügynököt! Akkor neked nem kell beszélned.
5/11 anonim válasza:
zene, politika, irodalom, egyetem, családja, mit akar az élettől:D apa elég brutális ilyen téren...
6/11 anonim válasza:
Egyértelmű a téma: hogy megy az iskola, utána hogyan tovább, mi érdekel, mik a terveid. Álalában nem esznek embert ilyen helyeken.
7/11 anonim válasza:
Udvariasan bemutatkozol bántani tuti nem fognak :P.HA ebéddel várnak normálisan eszel,mindenképp sogározd azt a szülők felé h nagyon szereted/tiszteled a lányukat ez nagyon fontos.Ne nyald a seggüket azt még a szülők sem bírják.
8/11 anonim válasza:
Figyelj. Elmész időre, semmiképpen ne késsél és túl hamar se érkezz. Lehetőleg borotválkozz meg és jól öltözött legyél (nem feltétlen öltöny és nyakkendő). Esetleg az anyukájának vihetsz egy szál virágot, de az talán már túl nyomulós. Apukájával kezet fogsz, a szemébe nézel és köszönsz a napszaknak megfelelően, majd mondod a neved. Anyukájának "kezit csókolom"-ot köszönsz, majd mondod a neved. Fontos...ha nyújtja előre neked a kezét, csak akkor kezelj le vele, akkor se túl erősen!!! Biztos leültetnek majd maguk közé, de csak akkor ülj le ha hellyel kínálnak. Próbálj laza maradni, ne túl feszélyezett, de azért szét se ess a lazaságtól! Biztos meg fogják kérdezni, h mit akarsz a lányuktól. Te elmondod, meg-megdicséred őt. Talán még régi fotókat is mutatnak róla, de nem biztos. Ne hagyd, h kérdéseikkel megizzasszanak, de azért próbálj rájuk őszintén válaszolni, talán a barátnőd is segít, mert ott lesz veled. Maradj nyugodt, higgadt, ne hadarj és mosolyogj (ne vigyorogj és ne röhögj, csak ha vicceket mesélnek). Ha esetleg ebéddel/vacsorával várnak, akkor eszel illedelmesen, amit szednek megeszed, esetleg meg is dicsérheted. Asztalnál nem böfögsz. :D A végén megköszönöd az ételt és a vendéglátást is, majd távozol.
9/11 anonim válasza:
bemész...köszönsz hogy csá b*zdmeg megjöttem...és előeveszed a szülők elött a különféle kotonokat..és meg kérdezed a csajtól h meikkel....asztán felmentek a csaj szobájába dugni..kb ennyi.. :D
10/11 anonim válasza:
odafosol..és oda okácc az asztalhoz és akkor már jó is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!