Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan zajlik le ez? (többi lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan zajlik le ez? (többi lent)

Figyelt kérdés
A barátnőm jövőhéten be szeretne mutatni a szüleinek és még nekem nem volt ilyenben részem... az lenne a kérdésem, hogy mit kell nekem csinálnom? mit kell mondanom? hogyan zajlik le ez az egész? (normális válaszokat várok)
2011. aug. 2. 10:46
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

hát, én mult szombaton estem át ezen :D barátnőm nagyapja volt a kritikus pont már a kapcsolatunk eleje óta, és vhogy most kitalálta hogy megakar ismerni, eddig meg hallani sem akart rólam. meg néha fura dolgai vannak, szóval ha vkinek van oka parázni egy bemutatás előtt na az én voltam :D de hazaértem élve, annyira nem is volt vészes :)

ja, vmi üveg bort apjának anyjának egy bonbont érdemes vinni, ugyis aztmondják h nemkellett volna de ugyis megsértődnének ha nem vinnél :)

amugy meg odamentünk, aztán elvoltunk, beszélgettünk, meg volt kaja.... ennyi kb :)

2011. aug. 4. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!