Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan, hogy korai egy leánykérés?

Figyelt kérdés

Egy éve vagyunk együtt és nekem már nagyon régóta vágyam egy család, gyerek. Minden jól megy, teljes az összhang és én már úgy megkérném a kezét, de az eszemre hallgatva még húzom az "összeszokási, MEGismerési" időszakot. (Direkt írtam nagy betűvel, nem összetévesztendő az ismerkedési időszakkal) Addig húzom, amíg a szívem nem fog felülkerekedni az eszemen, ami már nincs messze... :)

Már mindketten pedzegettük a témát poénkodás szinten, bár én többször, de volt, hogy leültetett a géphez és youtube-on mutatta melyik leánykérés tetszene neki és melyik nem.

Attól félek, hogy ne legyen túl korán a leánykérés ...

2013. jan. 23. 19:19
 1/5 anonim ***** válasza:

Ted Mosby is elrontotta Robinnak.Már az elején szerelmet vallott.

Várj vele sztem

2013. jan. 23. 19:20
 2/5 anonim ***** válasza:

Az, hogy megkéred a kezét, az egy jelzés arra szerintem, hogy vele képzeled el a jövődet, így nem hiszem, hogy van olyan egy ilyen helyzetben, ami a tiétek, hogy azért már 1 éve együtt vagytok, hogy korai lenne a lánykérés. Ami korai lenne ebben az esetben, esetleg a házasság. Mert sokan mondják, hogy lakva ismerszik meg az ember, tehát én is azt mondom, hogy nem mindenkinél működik, hogy egyből fejest ugranak a házasságba. Először valóban ismerje meg az ember a másikat, éljenek meg együtt helyzeteket és utána, ha minden oké, akkor mehet a lagzi is.

Mert attól, hogy megkéred a kezét, nem muszáj egyből feleségül is venned, megismerhetitek egymást, összeszokhattok még és ha mindent jónak gondoltok, akkor pedig lesz belőle házasság.

Mi a férjemmel kb. 1 hónapja voltunk együtt, amikor is kijelentette a férjem, hogy szívesen megkérné a kezemet is.:) Nem volt ellenemre, mert tiszta szerelmesek voltunk, jól kijöttünk egymással, de egyébként másfél éve voltunk együtt, mikor eljegyeztük egymást. Azóta már 7 éve vagyunk együtt, össze is házasodtunk és idén már oviba megy a fiúnk.:)

2013. jan. 23. 19:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Szívedre hallgass! Sztem kérd meg a kezét. Hajrá !!!!
2013. jan. 23. 19:54
 4/5 anonim ***** válasza:
Csak az a kérdés, hogy mennyire tradícionálisak a CSALÁDOK. Jó oké, lánykérés meg eljegyzés nem pont ugyanaz, de a lényeg az, hogy sok család még most is úgy áll hozzá, hogy eljegyzés-->egy éven belül esküvő. Mások meg 5 évig jegyben járnak. Ha a családok és a lány is el van az x évig jegyben járással, akkor nem korai. Ha van testvére, én tőle megérdeklődném, hogy a szülei hogy állnak a dologhoz. A gyűrű nem éri meg azt, hogy esetleg rossz szemmel nézzenek rátok. De ha nekik oké, akkor egyáltalán nem korai.
2013. jan. 27. 14:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Van én annak szívom a levét mert válófélben vagyunk..1 év után eljegyzés rá 1 évre esküvő.. ha összeköltöztök és elmúlik a szerelem meg a minden nap egy kiadós szex időszak, akkor lassan elkezdítek egymást piszkálni ez nem jó az nem jó és a többi jön magától.....szerelemmből sosem nősülj ! Ismerd meg teljesen mert lakva ismeri meg az ember egymást meg 3-4 év útán is ha minden rendben van akkor gondolkozhattok az esküvőn
2013. febr. 4. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!