Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korai lenne egy hét után felhívni?
Figyelt kérdés
Egy hete vagyunk együtt a barátommal és még nem volt nálunk. A hideg miatt 1-max2 órát szoktunk sétálni. Anya megengedné, hogy eljöjjön, de szerintem ez még korai.Véleményeket kérek...!2013. jan. 20. 17:53
1/5 anonim válasza:
Miért nem kérdezed meg tőle, hogy nem-e szeretne elmenni hozzátok?
2/5 anonim válasza:
ha felhívod filmet nézni, teázni, vacsizni, abban semmi korai nincs, és gondolom anyukád is jobban örül, ha otthon vagytok, mert tudja, mit csináltok
3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2013. jan. 20. 18:02
4/5 anonim válasza:
Miért nem ültök be valahová üdítőzni? Egyébként meg nem korai felhívni.
5/5 anonim válasza:
Szerintem nem korai. Én is 1 hét után áthívtam a barátomat filmezni.:) Csak hát bealudtunk filmezés közben és csak hajnali 1-2 fele keltünk fel..akkor meg már azt mondta anyukám is, hogy ne menjen haza olyan későn+fél méter hó is hullott mialatt nálunk volt:DD szóval ő már egy hét után itt aludt. Azonban az előző barátom 4 hónap alatt(amíg együtt voltunk) nem volt nálunk..nem hogy itt aludt volna :D
Na mind1..lényeg a lényeg, hogy szerintem áthívhatod, nem korai :)..csak be ne aludjatok ha esetleg filmeztek!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!