Leánykérés külföldön? (részletek lent)
Szeretnék pár napra elutazni repülővel, mert külföldön szeretném megkérni a barátnőm kezét. Még nem repültem, ezért nem tudom, hogy milyen megoldások vannak a két problémámra.
1. Azt szeretném, ha a lehető legkésőbb tudná meg, hogy hová megyünk. Tehát amikor a repülőtérre megyünk a Déli pu. helyett. (A csomagolással kapcsolatos javaslataimnál gyanút fog fogni, de ez már nem lényeges.) El tudok intézni minden nélküle?
2. Hogyan viszem fel a gyűrűt a repülőre a tudta nélkül? (Csak néhány napra tervezem a nyaralást, tehát el fogunk férni kézi poggyászban is és nem is válnék meg a gyűrűtől. Félek, hogy elveszne.
1. Abban a pillanatban ahogy mentek a reptér felé tudni fogja hogy repülni fogtok. Azért a Déli pályaudvar teljesen más irányban van mint a Liszt Ferenc reptér. Abban is igazad van, hogy ha csak kézipoggyász lesz, rögtön gyanút fog, ha nem pakolhat be parfümöt, szemspirált, kisollót. Ezeket szinte minden nő bepakolja a kis táskájába. (sminkkészletet nem mindenki)
2. A gyűrűvel nem lesz gond. Tedd kis dobozba. Tedd a kézipoggyászodba, és meg van oldva. Nem fog elveszni, ha vigyázol rá.. Egy gyűrű nem olyan nagy tárgy hogy ne tudnád a barátnőd tudta nélkül a táskádba tenni.
Megjegyzés: Lánykéréshez sok sikert kívánok.
1. Itt elsősorban jegyfoglalásra gondoltam. Kell olyan adat (pl. szig. szám), amit elvben nem tudhatok? Tudom, hogy a táskája felét nem hozhatja el, de ezt majd valahogyan megoldom. Legfeljebb egy nappal korábban megtudja, hogy repülünk.
2. A kézi poggyászt nem vizsgálják át? Vagy a kis dobozt már nem fogják kinyitni? Az elvesztést és úgy értettem, hogy ha nagy bőröndbe raknám, akkor átvizsgáláskor ellopnák.
1. Ha a párodnak is te veszed a repülőjegyet akkor kelleni fog az útlevél vagy a személyi igazolványszáma. Ezt egy kis csellel megszerezheted.
Pl: előveszed a saját útleveledet vagy személyidet és nézd a képedet. Majd mond a következőt a barátnődnek
" Te jó ég! Milyen gyerekképű vagyok ezen a képen! Komolyan akár 10 évet is kaphatnék.. Mutasd csak a tiédet! Neked milyen a kép az útleveledben vagy személyidben?? ÁÁÁ te tök édi voltál..(vagy)
( szinte mindenki előkapja az útlevelet már csak a poén kedvéért is) Ha előtted van akkor vagy megjegyzed a számát (ha jó a memóriád) vagy leírod egy papírra. (kis csellel)
2. ékszert mindenképpen a kézipoggyászba tedd, mert a nagy bőröndben elveszhet. (nem vállalnak semmiért felelősséget)
A kézipoggyászt, átvilágítják, esetleg téged megkérhetnek hogy nyisd ki, és pakolj ki belőle. De ezt csak akkor kérik ha valami nem odaillő van a csomagodban. A kis doboz ékszer nem lesz gond.
Azért ebben van jó dolog is. Pl ha nemet mond, otthagyod. Így szerintem nem mer majd ellenkezni, főleg ha közlöd vele poénosan hogy csak oda vettél jegyet. Visszafelére majd kiderül mennyi kell...
Am a repteret meg az odautat nem hiszem h van annyira buta hogy a délivel összekeverje. Ha van, ink ne vedd el.
Sok sikert meg boldogságosságot. A gyűrűvel am nem lesz gond. Ha nem pakolsz mellé fegyvert nem fogja senki kipakoltatni, s a kv krémport se apró adagokba tedd a pogyászba.
Párom külföldön kérte meg a kezem simán eltudta rejteni a gyűrűt. A kézibe ne rakj furcsa dolgokat, pl. folyadéknak, éles, szűrú dolognak látszó dolgokat, vedd ki a kamerát a táskából már ellenőrzés előtt stb. Így nem fogják kinyitattni a csomagodat ellenőrzéskor.
Szerintem megoldható az egész dolog. A gyere nézegessük az útlevelet tipp nagyon jó.. A csomagot is megoldhatod, simán be tudsz csomagolni neki nem? Az egészről nem muszáj tudnia ha ügyes vagy tényleg csak a reptér közelében esik le neki a dolog :)
Én ezt csinálnám: lefoglalnám a jegyet és nem szólnék neki semmit. Becsomaglnék helyette titokba (figyelj arra, hogy legyen elég fehérnemű, tiszta póló, fésű, fogkefe stb, tudod mi nők vágyunk ilyen alapdolgokra :) ). Ha valami kimarad na bumm, külföldön is meg lehet venni..
Aztán nem tudom mivel mentek, de ha saját autoval, akkor simán eltudod rejteni a csomagokat (na jó nem egyszerű a dolog, de hát csak van pár perc amikor nem vagytok együtt). Mond azt neki, hogy megígérted, hogy kimész az egyik barátod elé a reptérre és nagyon szeretnéd, hogy veled jöjjön. Aztán a reptéren közlöd vele, hogy drágám megyünk Rómába :) vagy valami hasonló.
Ha nem autoval mentek akkor húzos, de mondhatod, hogy a barát aki elé mentek kért pár cuccot és az van a bőröndbe. Hát nem túl jó, de ha ügyes vagy lehet, hogy elhiszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!