Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a fiuk vagy a lanyok csokolnak jobban?
Figyelt kérdés
2010. febr. 10. 23:03
1/9 anonim válasza:
Erre talán csak az tudna válaszolni, aki mindkettővel próbálta már.
2/9 BeerHunter válasza:
o.O Csak lánnyal volt tapasztalatom, és jól csókolt majdnem mindenki:D
3/9 Futurare válasza:
Ezt csak egy független tag tudná eldönteni. Mit szóltok Totó kutyához?
/Marton Hero/
4/9 anonim válasza:
Talán meleg vagy, kedves kérdező, hogy ez eszedbe jutott?
5/9 anonim válasza:
próbáltam mindkettőt. de szexuális vágyat csak a fiúk váltanak ki belőlem. a lánnyal való csók inkább volt kiváncsiság és "egyszerélünk" dolog, de semmi extra, semmi olyan, amit fiúnál érzek. ezt egy biszexuális tudná megválaszolni szerintem :D de egyébként ez nem nem függő, hanem ember függő.
20/L
6/9 anonim válasza:
bocs, a függők egyben...kicsit későn van már :D
7/9 anonim válasza:
Én smároltam már lánnyal...Borzalmas volt...21/L
8/9 anonim válasza:
Fiuval is lanyal is.Nem mondanam azt,hogy lanyal rossz volt de a mostani baratomal(akibe szerelmes vagyok)csodalatos:)
18/L
9/9 anonim válasza:
Nah a jo szocska kimaradt.Szoval lanyal is fiuval is jo:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!