Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt életetek legtökéletesebb randija?
Én állandóan átélem a legtökéletesebb randit, mivel már fiatalon rájöttem arra, mi a legtökéletesebb randi képlete, ami végén általában csókolózom a lánnyal 5-ből 4 alkalommal (most 1. randikról beszélek).
-a randi egy bárban, kávézóba, pubban, kocsmában van
-egymás mellé ülünk közvetlenül; nem egymással szembe, nem két egymással 90 fokban szomszédos székbe, hanem közvetlenül egymás mellé, lehetőleg egy kanapéra vagy padra
-tudom miket kell mondani és főleg CSINÁLNI, hogy a lány nagyon úgy érezze, hogy egy húron pendülünk
-átkarolás, különböző játékok, amiktől jól érzi magát, érintés megfelelő időben való elkezdése és végül a csók, kb. 2-3 óra után
A legtökéletesebb randi élményét állandóan átélem, mert képes vagyok arra, hogy 5-ből 4 lányt az első randinkon megcsókoljak, ami legtöbször azt jelenti, hogy az életünkben való második találkozás alkalmával csókolózunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!