Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Milyen volt életetek legromantikusabb randevúja?
Még nem volt, majd lesz :)
Hú de jó lenne vele egy közös korizás *.*
14L
Ha mar korizas :
18 voltam, egy decemberi esten a srac elvitt korizni. Mondjuk ez inkabb volt komikus, ugyanis en nem tudok, szoval amig altalaban o korizott, en a jegen fetrengtem :D De jobb esetben huzott maga utan, mikozben a derekaba kapaszkodtam :)
Persze itt meg nem ert veget a randi, miutan rajott, hogy a korizashoz tok amator es tehetsegtelen vagyok, atmentunk a Vorosmarty terre a karacsonyi vasarba *-* Persze nem hianyozhatott a forro csoki, a kurtos kalacs meg a sult gesztenye, aztan volt minden, ami a csovon kifert, megvolt a (nem az elso, de az elso hivatalos) csok is, szoval minden tokeletes volt :)
Vegul nem lett belole kapcsolat, de azota is joban vagyunk, es mindig szivesen emlekszem ra vissza, mert ez volt eletem legcsodalatosabb randija :)
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!